Μειονότητα Τελευταία Νέα

Διαλέξεις με μεγάλη συμμετοχή γονέων στο Γυμνάσιο Σμίνθης

sxoleio4

Το Γυμνάσιο της Σμίνθης εγκαινίασε την Παρασκευή, 06/02/2015, έναν κύκλο διαλέξεων στα πλαίσια του ενδοσχολικού Παιδαγωγικού Επιμορφωτικού Προγράμματος για τους γονείς και  κηδεμόνες των μαθητών του. Το επιμορφωτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις τρίωρες συναντήσεις με τους γονείς, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν σε τρεις διαδοχικά Παρασκευές μετά το πέρας των μαθημάτων. Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:

-Ζητήματα διαχείρισης στάσεων και συμπεριφορών εφήβων – ψυχοκοινωνική υγεία του εφήβου, με εισηγήτρια την κ. Διούδη Παγώνα, επιστημονική υπεύθυνο του Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων και Ψυχοκοινωνικής Υγείας.

-Εξαρτήσεις – Κάπνισμα, με εισηγητές τον γιατρό κ. Πετρίδη Δημήτριο, διευθυντή του Κέντρου Υγεάς Εχίνου και την κ. Τσεκούρα Λεμονιά, υπεύθυνη του Σ.Σ.Ν..

-Κανονισμός λειτουργίας του σχολείου – υποχρεώσεις και δικαιώματα γονέων- μαθητών,με εισηγήτριες την κ. Αγγελοπούλου Άννα, Σύμβουλο Παιδαγωγικής Ευθύνης και την κ. Ματσούδη Ζηνοβία, δ/ντρια του Γυμνασίου Σμίνθης.

Ο σύλλογος διδασκόντων και η διευθύντρια του σχολείου ευχαριστούν θερμά όλους όσοι με το ενδιαφέρον τους στήριξαν την πραγματοποίση αυτού του προγράμματος και ιδιαίτερα τους γονείς που με την πρόθυμη και μαζική ανταπόκρισή τους στην πρόσκληση απέδειξαν έμπρακτα τον ενεργό ρόλο που διαδραματίζουν στην οικογένεια της σχολικής μας κοινότητας.

Σχετικά Άρθρα