Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Την πίτα του έκοψε ο Ερυθρός Σταυρός Ξάνθης

ellhnikos erythros stayros

Την Κυριακή 8-2-2015 και ώρα 12.00 στο κτίριο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, τελέσθηκε η καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας του Παραρτήματος Ξάνθης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, με τις ευλογίες του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμονος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης, κ. Γ. Παυλίδης, ο Δήμαρχος Ξάνθης, κ. Χ. Δημαρχόπουλος, η εκπρόσωπος του βουλευτή Ξάνθης κ. Αλέξανδρου Κοντού, ο εκπρόσωπος του Ε.Β.Ε  Ξάνθης, κ. Κάλφας, η πρόεδρος, κ. Ελένη Λάππα, και η Γενική Γραμματέας, κ. Πίτσα Παπαϊωάννου, του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Ξάνθης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Αιμοδοτών Ξάνθης η «Αγάπη» και πρόεδρος του Γηροκομείου Ξάνθης, κ. Ιωάννης Παπαχρόνης, ο πρώην Αντιπρόεδρος του τμήματος του Ε.Ε.Σ. Ξάνθης, κ. Λεωνίδας Κωνσταντινίδης, φίλοι και φίλες του Ε.Ε.Σ., εθελοντές και εθελόντριες του τμήματος Νοσηλευτικής και Σαμαρειτών και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Περιφερειακού Τμήματος Ξάνθης του Ε.Ε.Σ.

Η Πρόεδρος του τμήματος, κ. Χαρίκλεια Μαργαριτοπούλου, προέβη σε εκτενή ανάλυση των πεπραγμένων δράσεων του έτους 2014 και ανέπτυξε τους στόχους για το νέο έτος 2015. Ο Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων, ο Περιφερειάρχης κ. Γ. Παυλίδης, ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Χ. Δημαρχόπουλος, οι παριστάμενες αρχές και οι φίλοι και ευεργέτες έδειξαν το αμέριστο ενδιαφέρον και την στήριξη τους για το έργο του Παραρτήματος Ξάνθης του Ε.Ε.Σ. και δέχτηκαν τις ευχαριστίες της Προέδρου, των μελών του Δ.Σ. και των εθελοντών.

Σχετικά Άρθρα