Οικονομία Τελευταία Νέα

«Go-Παυλίδη» με επιστολή στήριξης του τουρισμού στην ΠΑΜΘ

amoiridhs paylidhs

Πάντα πρωτοπόρος και με ωραίες ιδέες ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης κ. Γιώργος Παυλίδης απέστειλε επιστολή- πρόσκληση στα Γυμνάσια και τα Λύκεια όλης της Χώρας, αλλά και τους μαθητές της Περιφέρειά μας. Τους καλεί να πραγματοποιήσουν τις σχολικές τους εκδρομές εντός της Περιφέρειας ΑΜ-Θ που παρέχει όχι μόνο άριστες υποδομές αλλά και τις περισσότερες δυνατότητες για ψυχαγωγικές αποδράσεις με σημαντικά αξιοθέατα ιστορικού, πολιτισμικού και φυσικού περιβάλλοντος.

Ειδικότερα η Περιφέρεια ΑΜ-Θ είναι πλούσια σε αρχαιολογικούς θησαυρούς, μουσειακούς χώρους πολιτιστικής κληρονομιάς, μνημεία θρησκευτικού ενδιαφέροντος, παρθένα δάση με μοναδικές βιοποικιλότητες και παρατηρητήρια για σπάνια είδη ζώων και πτηνών, καταγάλανες θάλασσες με αμμουδερές παραλίες, γήπεδα για αθλοπαιδιές και οργανωμένα σημεία για extreme sports, γραφικές πόλεις και χωριά, σύγχρονα καταλύματα & ξενοδοχεία με φιλόξενο περιβάλλον, καταστήματα μαζικής εστίασης ξεχωριστών γευστικών απολαύσεων, ποικίλα κέντρα αναψυχής  για ήρεμη αλλά και έντονη νεανική διασκέδαση και πλήθος πολιτιστικών εκδηλώσεων όλο το χρόνο, που μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμη και την πιο απαιτητική μαθητική ομάδα για τη  διοργάνωση της ημερήσιας ή της πολυήμερης εκδρομής της.

Την πρόσκληση να επισκεφθούν όλοι οι μαθητές της χώρας την Περιφέρειά μας την επαναλαμβάνουμε και σήμερα δημοσίως, αποτελεί δε ιδιαίτερη πρόκληση για τους μαθητές αυτού του τόπου, να γνωρίσουν βήμα προς βήμα τους θησαυρούς που κρύβει η γη τους και να είναι περήφανοι γι αυτή.

Σχετικά Άρθρα