Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Γιάννης Ιατράκης: Μια κοινωνία σαν την δική θα πρέπει να πάρει την απόφαση να σηκωθεί μόνη της και να σταθεί στα πόδια της

Νέα συνάντηση του Γιάννη Ιατράκη με φίλου και παλιούς του συναδέλφους

 iatrakhs filoi oikonomia (2) iatrakhs filoi oikonomia iatrakhs filoi oikonomia (1)

Συνεχίζει εντατικά η προεκλογική εκστρατεία του υποψήφιου Βουλευτή με το Ποτάμι Ξάνθης ο Γιάννης Ιατράκης. Το απόγευμα της Δευτέρα φίλοι του συγκεντρώθηκαν σε κεντρικό καφέ για να τον ακούσουν αλλά και να του θέσουν και τους προβληματισμούς τους. Μεταξύ τους ήταν και απολυμένοι από διάφορα εργοστάσια της Ξάνθης αλλά και ελεύθεροι επαγγελματίες που σηκώνουν και οι ίδιοι τον σταυρό του μαρτυρίου όλα αυτά τα χρόνια του μνημονίου.

Μια κοινωνία σαν την δική μας η οποία βιώνει την ύφεση και την απογοήτευση θα πρέπει επιτέλους να πάρει την απόφαση να σηκωθεί μόνη της και να σταθεί στα πόδια της. Δεν υπάρχουν σωτήρες και ούτε θέλουμε άλλους, φτάνει. Ότι και να συμβεί με τους Ευρωπαίους εταίρους μας σχετικά με το χρέος και την στήριξή τους για ανάκαμψη, μόνοι μας θα παλέψουμε. Ας το βάλουμε αυτό καλά στο μυαλό μας. Και αυτό σημαίνει να κοιτάξουμε να φτιάξουμε πρώτα το σπίτι μας, την κοινωνία μας τις επιχειρήσεις μας. Ας σταματήσουμε να τα βάζουμε με τους άλλους, τους εαυτούς μας πρέπει πρώτα να διορθώσουμε. Και φυσικά θα πρέπει να στηρίξουμε το Ποτάμι και την αλλαγή της Χώρας Χωρίς να την Γκρεμίσουμε» είπε ο κ. Ιατράκης σε μια αποστροφή του λόγου του.

Σχετικά Άρθρα