Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Το Μεσημέρι της Τρίτης η παρουσίαση του συνδυασμού του Ποταμιού Ξάνθης

Syndiasmos to potami xanthis9

Σύμφωνα με την επίσημα ανακοίνωση του ΠΟΤΑΜΙΟΥ Ξάνθς: Το Ποτάμι Ξάνθης σας προσκαλεί στην παρουσίαση των υποψηφίων του, την Τρίτη 20/01 στο καφέ ΑΕΡΑΣ στην οδό Δαγκλή 32, στις 12 το μεσημέρι.

Η ημέρα των εκλογών πλησιάζει και ο αγώνας του Ποταμιού να έχει μια ισχυρή θέση στη νέα Βουλή γίνεται όλο και εντονότερος. Οι εθελοντές έχουν ήδη βοηθήσει πολύ σ’ αυτή την προσπάθεια και είμαστε βέβαιοι ότι η μάχη που δίνει ο καθένας ξεχωριστά θα έχει ορατά αποτελέσματα.

Οι υποψήφιοι του Ποταμιού που έρχονται είτε από το σώμα των εθελοντών είτε από την κοινωνία είναι άξιοι εκφραστές των θέσεων του κινήματός μας. Η διαδικασία της παρουσίασης του καθένα ξεχωριστά πιστεύουμε ότι είναι χρήσιμη ώστε οι εθελοντές και οι φίλοι του Ποταμιού να ακούσουν τις θέσεις/τοποθετήσεις των υποψηφίων αλλά και να γνωρίσουν όσους ήρθαν πρόσφατα στην παρέα του κινήματος.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή προς όλους και η συμμετοχή των φίλων του Ποταμιού, όπως πάντα, ενισχύει την προσπάθεια και δίνει θετική ορμή στην εκλογική μάχη.

Σας περιμένουμε!

Καφέ Αέρας, Οδός Δαγκλή 32

Τρίτη 20/1 και ώρα 12:00 μμ

Το Ποτάμι Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα