Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Τι άλλο θα δω σε αυτές τις εκλογές. Υποψήφια βουλευτής Ξάνθης του Γκέτσου πήγε να ζητήσει βοήθεια από το μειονοτικό κόμμα DEB!!!

kabopoyloy deb

«Επίσκεψη στο κόμμα DEB από την υποψήφια βουλευτή του κόμματος Τελεία. Η υποψήφια για τις εκλογές της 25/1 βουλευτής του  κόμματος Τελεία Ζωή Καβοπούλου, επισκέφτηκε την κομματική οργάνωση  Ξάνθης του κόμματος DEB.

Η Ζωή Καβοπούλου έγινε δεχτή από τον πρόεδρο νεολαίας του DEB Μουσταφά Σάργκο και δήλωσε πως είναι η μοναδική υποψήφια του κόμματος του Απόστολου Γκλέτσου και ότι είναι ένα κόμμα που μετέχει για πρώτη φορά στις εκλογές. Η Καβοπούλου ανέφερε πως διάβασε την ανακοίνωση του DEB σχετικά με την αμεροληψία που θα τηρήσει στις εκλογές, την βρήκε πολύ θετική και για αυτό το λόγο θέλησε να επισκεφτεί αυτό το κόμμα. Η Καβοπούλου πρόσθεσε πως παρατήρησε από κοντά και την επιτυχία του DEB στις ευρωεκλογές του 2014.

Ο πρόεδρος νεολαίας του DEB Μουσταφά Σάργκο ενημέρωσε την Ζωή Καβοπούλου για τις εργασίες του DEB και ευχήθηκε οι εκλογές και η υποψηφιότητα της να αποβεί σε καλό. Τέλος την ευχαρίστησε για την επίσκεψη στο κόμμα DEB», γράφουν στην ιστοσελίδα τους οι άνθρωποι… και πανηγυρίζουν που Χριστιανοί υποψήφιοι ζητάνε στήριξη από το κόμμα τους!!!

Το DEB το γνωστό Κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας το ίδρυσε ο Αχμέτ Σαδίκ, και κατά γενική ομολογία έχει σαφείς δεσμούς με το Τουρκικό Προξενείο και τους ψευδομουφτήδες της Θράκης.

Σχετικά Άρθρα