Επιχειρήσεις Τελευταία Νέα

Στο Top 10 των Περιφερειακών μέσων με τους περισσότερους Followers στο Twitter η XanthiNews

xanthinews dhmoskophsh twiter

Αν και πρόκειται για το κοινωνικό δίκτυο που αποτελεί το βασικό όπλο των περισσότερων ξένων ενημερωτικών μέσων καθώς και πολλών μεγάλων ενημερωτικών ιστοσελίδων στην Ελλάδα, οι περιφερειακές εφημερίδες δεν δείχνουν ακόμη να επενδύουν στο Twitter.

Με λογαριασμούς που στην πλειοψηφία τους προσεγγίζουν τριψήφιους αριθμούς followers, τα τοπικά μέσα απέχουν από την συζήτηση των 140 χαρακτήρων που επιβάλει το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο.

Τον μήνα Ιανουάριο η κατάταξη των δέκα πρώτων περιφερειακών εφημερίδων με τις καλύτερες επιδόσεις στο Twitter όπως καταγράφονται από τις μετρήσεις του reforme.gr δεν παρουσιάζει σημαντικές αλλαγές σε σχέση με τη μέτρηση του Δεκεμβρίου.

Στην πρώτη θέση συναντάμε και αυτό τον μήνα τα Χανιώτικα Νέα με 3005 followers ενώ τη δεύτερη θέση καταλαμβάνει για άλλο έναν μήνα η Ελευθερία της Μεσσηνίας με 2274 followers. Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Δημοκρατική της Ρόδου με 2214 followers ενώ στην τέταρτη θέση ανέβηκε η Ροδιακή που έφτασε τους 1792. Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνει το Θάρρος της Καλαμάτας με 1777 followers.

Στην έβδομη θέση βρίσκεται φυσικά η XanthiNews!!!

Σχετικά Άρθρα