Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Συγχαρητήριο μήνυμα του Σάββα Μελισσόπουλου

melisopoylos sabas

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στο Γαβριήλ Αθανάσιο, πρώην μαθητή του 1ου ΓΕΛ Ξάνθης και πλέον φοιτητή στη Σχολή Καλών Τεχνών της Θεσσαλονίκης, για την ταινία του με τίτλο, «Project Μιχάλης».

Τη Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014, παρουσιάστηκε, σε Α’ Προβολή, η ταινία στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού πολυχώρου της καπναποθήκης «Π», στην Ξάνθη. Πρόκειται για μια αφηγηματική ταινία μικρού μήκους που παρουσιάζει μια μικρή φάση της ζωής του Μιχάλη, ο οποίος ζει μια ελάχιστα κωμικοτραγική ζωή, που σύντομα θα κάνει στροφή 180 μοιρών και θα πάρει ένα δρόμο που ούτε ο ίδιος μπορούσε να φανταστεί.

Τέτοιες δημιουργίες μαθητών μας, αποτελούν ηθική δικαίωση για όλους τους εκπαιδευτικούς, μας γεμίζουν υπερηφάνεια, μας δίνουν δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε το εκπαιδευτικό μας έργο και αποτελούν ταυτόχρονα έναυσμα και κινητήρια δύναμη για παρόμοια επιτεύγματα.

Ευχόμαστε από καρδιάς, στο δικό μας παιδί, τον Γαβριήλ Αθανάσιο, κάθε επιτυχία στο μέλλον. Να συνεχίσει με το ίδιο πάθος, το ίδιο μεράκι και την ίδια αφοσίωση την ενασχόληση του με τον κινηματογράφο. Είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η επιτυχία του, είναι μόνο η αρχή.

Είμαστε περήφανοι γι’ αυτόν!

Σχετικά Άρθρα