Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Αλέκος Κοντός: «Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο «αιμοδότης» των επαγγελματικών ομάδων, αλλά και μια υγιής αθλητική ενασχόληση»

kontos erasitexniko

«Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο «αιμοδότης» των επαγγελματικών ομάδων, αλλά και μια υγιής αθλητική ενασχόληση, που κρατά τη νεολαία μας μακριά από κακές, ακόμα και επικίνδυνες, συνήθειες. Σε κάποιες περιοχές του Νομού μας, που είναι πιο απομακρυσμένες, έχει ιδιαίτερα βαρύνουσα σημασία, αφού αποτελεί μοναδική αθλητική δραστηριότητα για τους νέους μας» μας λέει ο Βουλευτής Ξάνθης της Νέας Δημοκρατίας Αλέκος Κοντός.

Για τα θέματα που απασχολούν τις τοπικές ομάδες μας, είχε την Κυριακή 4 Ιανουαρίου το βράδυ την ευκαιρία να μιλήσει με εκπροσώπους σωματείων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου μας.

«Το ενδιαφέρον μου και η υποστήριξη μου προς τις τοπικές ομάδες του Νομού μας είναι δεδομένα και συνεχή. Ενδιαφέρουσα συζήτηση είχα και με τα μέλη της ΠΑΕ SKODA Ξάνθης, που ήταν παρόντα στη σημερινή συνάντηση. Της ομάδας μας, που επάξια μας εκπροσωπεί σε επαγγελματικό επίπεδο και μας χαρίζει τόσες στιγμές υπερηφάνειας. Φυσικά , είμαι στο πλευρό της και της εύχομαι ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Όσο για τον αυριανό αγώνα με τον Πανθρακικό, είμαι σίγουρος ότι το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει!»  μας είπε ο κ. Κοντός μετά την συνάντηση.

Σχετικά Άρθρα