Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Αύριο Κυριακή ο Σ. Θεοδωράκης στην πόλη μας. Ανακοινώνει και το ψηφοδέλτιο του Ποταμιού Ξάνθης

theodorakhs stayros

Αύριο Κυριακή 4 Ιανουαρίου, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης θα βρεθεί στην Θράκη όπου θα δώσει συνέντευξη Τύπου στη 1.30 μ.μ., στο Επιμελητήριο Έβρου (Αλεξανδρούπολη, Λεωφόρος Δημοκρατίας 307- 3 ος όροφος).

Ο Σταύρος Θεοδωράκης θα αναλύσει τo κυβερνητικό πρόγραμμα του Ποταμιού που παρουσίασε στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης στις 30 Δεκεμβρίου και θα απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Σημειώνουμε ότι η συνέντευξη τύπου στην Αλεξανδρούπολη είναι η πρώτη μια σειράς συνεντεύξεων τύπου που θα παραχωρήσει ο επικεφαλής του Ποταμιού στις 13 περιφέρειες της χώρας.

Ροδόπη & Ξάνθη

Στην συνέχεια στις 3.30 μ.μ. θα υπάρξει γεύμα με εθελοντές & φίλους του Ποταμιού Ροδόπης σε εστιατόριο της Κομοτηνής (Fabrica Αδριανουπόλεως 4, Δίπλα στο Δημαρχείο Κομοτηνής).

Το απόγευμα στις 5.45 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συνάντηση εθελοντών & φίλων του Ποταμιού σε καφέ της Ξάνθης (Cafe La Mariposa πεζόδρομος Βασ. Γεωργίου Ξάνθη).

 

Οι κυβερνητικές προτεραιότητες του Ποταμιού

Εμείς είμαστε εδώ για να αποτρέψουμε το ατύχημα. Να επιβάλλουμε τη λογική και τη σύνεση. Να εγγυηθούμε προοδευτικές λύσεις.

Δικαιοσύνη- Εργασία- Παιδεία. Οι βιαστικοί δεν το έχουν ίσως παρατηρήσει. Το Ποτάμι από την ίδρυση του όρισε αυτές τις 3 προτεραιότητες.

Δικαιοσύνη- Εργασία- Παιδεία. Να σας το πω και αλλιώς. Ισονομία- όχι στα προνόμια των πολιτικών και των ισχυρών- κοινωνική δικαιοσύνη- φορολογική δικαιοσύνη- δικαιοσύνη των γενεών- ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

Δουλειές και όχι δανεικά. Δουλειές και όχι συσσίτια- και θα μου επιτρέψετε εδώ μια παρατήρηση. Ακούω τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στα παράθυρα να υπόσχονται συνεχώς περισσότερα και καλύτερα συσσίτια. Ξέρουν κάτι και δεν μας λένε; Αυτά είναι δουλειά της εκκλησίας και των ΜΚΟ- τα κόμματα εξουσίας πρέπει να μεριμνούν για δουλειές, για ανάπτυξη για ΕΡΓΑΣΙΑ.

Δικαιοσύνη- Εργασία… Παιδεία. Ανοιχτά πανεπιστήμια- όχι στα χέρια μειοψηφιών- όχι με έδρες που κληρονομούνται- όχι διαλυμένα υποκαταστήματα κομμάτων. Αυτόνομες σχολικές μονάδες που αξιολογούνται από την κοινωνία. Έρευνα- καινοτομία- αμφισβήτηση- μάθηση. ΠΑΙΔΕΙΑ.

Σχετικά Άρθρα