Αθλητικά Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

Χοντραίνει η αντιπαράθεση στην ΕΠΣ Ξάνθης λίγες μέρες πριν τις εκλογές

girtzikis panidhs

Πολλά λέχθηκαν και άλλα τόσα γράφτηκαν αυτές τις μέρες στα τοπικά ΜΜΕ αλλά και συζητήθηκαν στα αθλητικά πηγαδάκια για την διοίκηση της ΕΠΣ Ξάνθης αλλά και για τις εκλογές που έχουμε την ερχόμενη Πέμπτη με ουσιαστικά δύο μονομάχους. Τον κ. Γκιρτζίκη και τον κ. Πανίδη. Μάλιστα το πρόσφατο θέμα έχει να κάνει με κάποιου είδους πλαστογραφία από την μεριά παράγοντα της ΕΠΣ και ενός αθλητικού σωματείου.

Ρωτήσαμε λοιπόν τους «εμπλεκόμενους» και μας είπαν ότι όχι μόνο είναι ψευδή τα όσα διαδόθηκαν αλλά και ότι έχουν προσφύγει και στον εισαγγελέα με μηνήσεις κατά τον εμπνευστών της συκοφαντίας αυτής. Όπως μας είπαν «το τελευταίο πρακτικό που αναγράφηκε στο βιβλίο της Γενικής Συνέλευσης του εν λόγο σωματείου είναι του έτους 2007, και αυτό αναφέρεται στις αρχαιρεσίες εκλογής νέου Διοικητικού Συμβουλίου, ενώ δε το τελευταίο πρακτικό που αναγράφηκε στο βιβλίο του Διοικητικού Συμβουλίου είναι του έτους 2009 και αναφέρεται στην αποδοχή επιχορήγησης από τον Δήμο Τοπείρου!!! Άλλα πρακτικά- πρόσφατα- δεν υπάρχουν στα επίσημα βιβλία του συλλόγου…

Έτσι οι εμπλεκόμενοι απευθύνθηκαν στην εισαγγελία Ξάνθης καταθέτοντας και τα βιβλία του συλλόγου και φυσικά προσπαθούν να αποδείξουν το αυτονόητο… ότι δηλαδή «Πλαστογραφία σε ανύπαρκτο έγγραφο προφανώς και δεν υπάρχει»!!! (Το θέμα είναι ότι η συζήτηση έχει ανοίξει- η ζημιά έχει γίνει- και ότι τα δικαστήρια θα πάρουν χρόνια μέχρι να βρουν την αλήθεια…).

Σχετικά Άρθρα