Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Υποψήφιος με το Ποτάμι ο 27χρονος συντοπίτης μας και Τοπικός Συντονιστής του κινήματος Δημήτρης Γρηγοριάδης

grigoriadhs dhmhtrhs

Σύμφωνα με πληθώρα δημοσιευμάτων που αναρτήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες σε έγκριτα αθηναϊκά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα, υποψήφιος για το νομό Ξάνθης, στο πλάι του Ποταμιού, για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές θα είναι ο 27χρονος Ξανθιώτης Γρηγοριάδης Δημήτρης.

Ο Δημήτρης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ξάνθη. Σπούδασε Περιβαλλοντολόγος στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και στη συνέχεια πραγματοποίησε τις μεταπτυχιακές του σπουδές, με θέμα την πράσινη ενέργεια στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του University of Southampton της Αγγλίας, ως υπότροφος του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών. Στη συνέχεια διετέλεσε συνεργάτης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Ξάνθης και πλέον εργάζεται σε τεχνική εταιρεία της πόλης μας.

Η υποψηφιότητα του κάθε άλλο παρά τυχαία θα μπορούσε να θεωρηθεί, καθότι όχι μόνο βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο Ποτάμι, αλλά από τον Αύγουστο είναι και ο Τοπικός Συντονιστής του κινήματος για το νομό μας. Υπήρξε σύνεδρος του ιδρυτικού συνεδρίου και μέλος της επιτροπής Δια Ταύτα στον τομέα περιβάλλοντος και στον τομέα ενέργειας.

Η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του Ποταμιού αντιπροσωπεύει την ανάγκη για συμμετοχή δημιουργικών νέων ανθρώπων στην πολιτική σκηνή της χώρας μας και υποστηρίζει το κεντρικό σύνθημα του κινήματος «Πολιτική χωρίς κομματικό παρελθόν».

Σχετικά Άρθρα