Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Ο Γιάννης Ιατράκης συνόδεψε τον Σ. Θεοδωράκη στην περιοδεία του στην Θράκη. Οι πρώτες δηλώσεις

Ο Υποψήφιος Βουλευτής Ξάνθης με το Ποτάμι, Γιάννης Ιατράκης συνόδεψε τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη στην περιοδεία του στην Θράκη. Η επίσκεψη του Θεοδωράκη ξεκίνησε το μεσημέρι της Κυριακής από το Αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης όπου ο κ. Ιατράκης παρέλαβε τον Σ. Θεοδωράκης με το ΙΧ του και ακολούθησε συνέντευξη τύπου στο Επιμελητήριο Έβρου.
Στην συνέχεια ο κ. Θεοδωράκης μετέβη μαζί με μέλη του Ποταμιού από όλη την Θράκη σε γνωστό εστιατόριο της Κομοτηνής και ακολούθησε συνάντηση στην Ξάνθη στο καφέ Μαριπόζα όπου ο κ. Θεοδωράκης ανέλυσε το πρόγραμμα του Ποταμιού για την Θράκη και τις επενδύσεις στην περιοχή οι οποίες είναι απαραίτητες να γίνουν και μάλιστα άμεσα.
Κατά την πρώτη δήλωσή του στα μέσα ενημέρωσης ο υποψήφιος Βουλευτής Ξάνθης με το Ποτάμι κ. Γιάννης Ιατράκης τόνισε «Το δίλημμα είναι ένα: με το παρελθόν που χρεοκόπησε ή με μια καινούργια Ελλάδα; Με την Ελλάδα των αλλαγών ή με την Ελλάδα της στασιμότητας και του κλαψουρίσματος. Με την Ελλάδα των συνταξιούχων της πολιτικής ή με τις νέες δυνάμεις της κοινωνίας. Με τους κομματικούς στρατούς ή με την Ελλάδα της δημιουργίας. Κανείς δεν μπορεί να σώσει τη χώρα αν δεν μπουν νέοι άνθρωποι στο παιχνίδι. Όλοι είμαστε μονάδες. Μαζί γινόμαστε Ποτάμι και προχωράμε».

Σχετικά Άρθρα