Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Μεγάλη η αποδοχή του κόσμου στο πρόσωπο του Αλέκου Κοντού (επανεκλέχθηκε πανηγυρικά με αύξηση των ψήφων του)

kontos-625x346

«Έχω συγκινηθεί ιδιαιτέρως τις τελευταίες μέρες. Το έχουν καταφέρει αυτό όλοι εκείνοι οι φίλοι και παλιοί συνεργάτες: φίλοι και γνωστοί από την Ξάνθη και όλη την Ελλάδα, θεσμικοί εκπρόσωποι αγροτών και κτηνοτρόφων από διάφορες περιοχές της χώρας, άνθρωποι με τους οποίους στο παρελθόν μαζί χαράξαμε στρατηγική ανάπτυξης για την ελληνική γεωργία και κτηνοτροφία και δουλέψαμε για την αναβάθμιση του αγροτικού τομέα στη χώρα μας. Όλοι τους με τιμούν και με γεμίζουν χαρά με τις ευχές τους για την επανεκλογή μου. Με συγκινούν ιδιαιτέρως, δε, δείχνοντάς μου ότι τελικά ακόμα και στην πολιτική όταν οι σχέσεις των ανθρώπων χτίζονται πάνω στη βάση μιας εθνικής στρατηγικής για ένα καλύτερο αύριο, οι σχέσεις που αναπτύσσονται, όχι μόνο δεν είναι εφήμερες, αλλά διατηρούν το στοιχείο του αλληλοσεβασμού και της εκτίμησης στην πορεία του χρόνου. Τους ευχαριστώ πολύ και εύχομαι καλή δύναμη σε όλους…» γράφει στο προσωπικό του χρονολόγιο ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Αλέκος Κοντός.

Αφορμή για αυτό τα εκατοντάδες συγχαρητήρια τηλέφωνα αλλά και η καθημερινή αγάπη του κόσμου στο πρόσωπο του η οποία εκφράζετε όπου σταθεί και όπου βρεθεί.

Μάλιστα προχθές έλαβε και την παρακάτω επιστολή από την Κεντρική Συνεταιριστική Ένωση Αμπελοοινικών Προϊόντων, η οποία τον συγκίνησε βαθύτατα:

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΜΠΕΛΟΟΙΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Λ. ΡΙΑΝΚΟΥΡ 73, 115 23 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: (210) 6923102- 6923291- 6928224

FAX: (210) 6981182

e-mail : [email protected]

Αριθμ. πρωτ. 16/43 Αθήνα 27 Iανουαρίου 2015

Π ΡΟ Σ

ΤΟΝ κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΟΝΤΟ

ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΞΑΝΘΗΣ

Αξιότιμε κύριε υπουργέ,

Με την ευκαιρία της επανεκλογής σας στο ελληνικό κοινοβούλιο θα θέλαμε να δεχθείτε τα πιο ειλικρινή συγχαρητήρια και ταυτόχρονα την απέραντη εκτίμηση με την οποία σας περιβάλλει η ΚΕΟΣΟΕ οι έλληνες αμπελουργοί και οι συνεταιρισμοί τους.

Έχετε στηρίξει απεριόριστα τον αγώνα που κάνουμε για την ανάπτυξη της αμπελοοινικής οικονομίας της χώρας και είμαστε βέβαιοι πως και από τα νέα σας καθήκοντα θα συνεχίσετε την στήριξη αυτή.

Ο καθαρός πολιτικός λόγος που σας χαρακτηρίζει και η φιλοαγροτική δράση που αναπτύσσετε είναι περισσότερο από κάθε άλλη φορά αναγκαία και απαραίτητη για την ανάπτυξη του τόπου.

Και πάλι θερμά συγχαρητήρια.

Με εκτίμηση,

Χρήστος Γ. Μάρκου

Πρόεδρος ΚΕΟΣΟΕ

Σχετικά Άρθρα