Κόμματα Τελευταία Νέα

Κούρεμα του χρέους προτείνουν οι ΑΝΕΛ Ξάνθης στο μήνυμά τους για τις εκλογές της Κυριακής

kammenos xanthi

Στις 25 Ιανουαρίου καλούμε τους πολίτες του Ν. Ξάνθης, όλες τις αυτόνομες, υγιείς δυνάμεις της κοινωνίας να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητών Ελλήνων με την Εθνική Πατριωτική συμμαχία, με το Πατριωτικό Μέτωπο, Αγροτο-κτηνοτροφικό κόμμα(ΑΚΚΕΛ), Πυρίκαυστος, Λευκό και Χριστιανό -Δημοκρατικό κόμμα. Εμείς επιδιώκουμε να είμαστε ο εγγυητής και ο ρυθμιστής της επόμενης μέρας, για να υπηρετήσουμε στο ακέραιο όπως κάναμε μέχρι και σήμερα τις κόκκινες γραμμές όλων των Ελλήνων.

Είμαστε μπροστά στις πιο σημαντικές εκλογές της μεταπολίτευσης, η τρομοκρατία απέτυχε, ο λαός θα επαναφέρει την Κοινοβουλευτική Δημοκρατία όπου τα νομοσχέδια θα ψηφίζονται και δεν θα περνάνε με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου. Ο λαός θα επαναφέρει την εφαρμογή του Συντάγματος, όπου η χώρα δεν θα κυβερνάται μέσω email, αλλά από τη νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνησή της, η οποία θα εξυπηρετεί το εθνικό συμφέρον!

Αυτοί που θα στείλουν το μήνυμα του ελληνικού λαού,  την επόμενη μέρα, στους τοκογλύφους της Ευρώπης, θα πρέπει να είναι καθαροί, ούτε σε λίστες Λαγκάρντ, ούτε σε λίστες Χριστοφοράκου της Siemens, ουτέ σε λίστες του Λουξεμβούργου, αλλά ούτε και υπάλληλοι εθνικών εργολάβων!

Όλοι γνωρίζουμε ότι το χρέος δεν είναι βιώσιμο και πρέπει να γίνει κούρεμα, όπως υποδεικνύουν όλοι οι διεθνείς παρατηρητές. Αυτό το κούρεμα του χρέους θα το επιδιώξουμε με όλες τις δυνάμεις του έθνους ενωμένες.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αντέξαμε, ήμασταν συνεπείς και είμαστε οι μόνοι που μπορούν να εγγυηθούν την Εθνική πολιτική της νέας κυβέρνησης και είναι αναγκαίο καλό για την πατρίδα να έχουν ισχυρή δύναμη στην νέα Βουλή!

25 Ιανουαρίου ψήφισε για το καλό της ΠΑΤΡΙΔΑΣ το ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΛΟ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ Ν.ΞΑΝΘΗΣ

Σχετικά Άρθρα