Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Επιστολή Αντωνιάδη κατά Σαλτούρου για την συγκρότηση του ψηφοδελτίου του ΠαΣΟΚ Ξάνθης

antoniadhs saltoyros

Αγαπητέ φίλε Ξανθιώτη και φίλη Ξανθιώτισσα. Το τέλος των γιορτών πυροδοτεί το έναυσμα των εκλογών, μια εξέλιξη που δεν ήθελε η πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Σε αυτές τις εκλογές είχα την πρόθεση να εκτεθώ σε εσάς και να διεκδικήσω την ψήφο σας, με το ΠΑΣΟΚ. Κόμμα το οποίο μου είχε κάνει την τιμή να με συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια του, τον Ιούνιο του 2012. Όταν είχαν ξεκινήσει οι δύσκολες στιγμές για το κόμμα.

Συγκεκριμένοι κύκλοι πίεσαν την κεντρική επιτροπή να μην είμαι στο ψηφοδέλτιο. Γεγονός που ήταν σε πλήρη αντίθεση με την πρόταση της Νομαρχιακής Επιτροπής καθώς και με αυτό που ήθελε η τοπική κοινωνία και τα μελή μας ειδικότερα.

Οι συγκεκριμένοι γεμάτοι έπαρση και αλαζονεία έκαναν ακριβώς τα ίδια στις δημοτικές και στις περιφερειακές εκλογές. Εκτιμούν ότι με εσωστρέφεια, παραπολιτική και ίντριγκες θα συνεχίσουν να είναι κυρίαρχοι του πολιτικού σκηνικού του τόπου. Πλανώνται οικτρά. 26 Ιανουαρίου οι φίλοι και τα μελή του ΠΑΣΟΚ, θα τους δώσουν την απάντηση τους.

Αρκετοί μου ζήτησαν να παραιτηθώ, άλλοι να αλλάξω παράταξη. Συγγνώμη αλλά εγώ δεν είμαι στο ΠΑΣΟΚ για προσωπικό όφελος, ούτε για να εκπληρώσω γραμμάτια κάποιων, ούτε να διασπάσω τοπικά το κόμμα. Επίσης επουδενί δεν θα συμμετέχω στην εκπόρνευση του πολιτικού συστήματος, οπού τα κόμματα έχουν μετατραπεί σε ποδοσφαιρικές ομάδες και ασχολούμαστε με τις μεταγραφές, που έλαβαν χώρα.

Το ΠΑΣΟΚ είναι η μόνη λύση στις εκλογές και πρέπει να στρατευτείτε μαζί του, ως δύναμη ευθύνης, αληθείας και σταθερότητας. Η λύση στην κοινωνία μας αυτή τη στιγμή δεν είναι ούτε η έντονη παροχολογία του Αλέξη Τσίπρα, που ξαφνικά έγινε και Κάντι και πετάει περιστέρια στα Φώτα, ούτε η τρομοκρατία του Αντώνη Σαμαρά, που σας άλλος Άρχοντας των Δακτυλιδιών κοίτα αγέρωχα το τείχος στον Έβρο.

Συνεπώς φίλες και φίλοι, ζητώ την στήριξη σας, στο κόμμα του ΠΑΣΟΚ. Το ζητώ ως πρόσωπο, ως Ξανθιώτης και ως Σοσιαλδημοκράτης. Εκπροσωπώ ένα χώρο που πιστεύω ότι τα τελευταία πέντε χρόνια έχει διατηρήσει την υπευθυνότητα του, εξέφρασε την αλήθεια, δεν άλλαξε πολιτικές και κυρίως έχει κάνει την αυτοκάθαρση του μέχρι αυτή τη στιγμή, όσο κανένα άλλο κόμμα. Λάθη έκανε και τα πλήρωσε και τα πληρώνει, χλευάστηκε, αλλά είναι εδώ στέκεται επάξια στις υπάρχουσες συνθήκες και δεν σε κοροϊδεύει.

Σήκω από το καναπέ σου, άκουσε, κρίνε, αποφάσισε και κυρίως ψήφισε με βάση τον ρεαλισμό και το μέλλον μας.

Κάντο γιατί όπως είπε και ο Πλάτωνας:

«Όσοι αδιαφορούν για τα κοινά είναι καταδικασμένοι να εξουσιάζονται πάντα από ανθρώπους κατώτερούς τους».

Κάντο για τον εαυτό σου, φίλε Ξανθιώτη και φίλη Ξανθιώτισσα.

Ευχαριστώ.

Ανέστης Αντωνιάδης

Σχετικά Άρθρα