Επιχειρήσεις Τελευταία Νέα

Αποκτήστε επαγγελματική εμπειρία στα ΙΕΚ ΕΠΑΣ και ΕΠΑΛ (παράταση σε πρόγραμμα του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ

texniko_lykeio

Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στην Πράξη: «Πρόσβαση στην αγορά εργασίας: Απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας Ι.Ε.Κ., ΕΠΑ.Σ. & ΕΠΑ.Λ.» 9 Φεβρουαρίου η νέα καταληκτική ημερομηνία.

Το ΙΝΕ/ΓΣΕΕ ως συντονιστής φορέας της σύμπραξης των οργανώσεων των κοινωνικών εταίρων και της ΕΕΔΕ στο πλαίσιο της Πράξης «Πρόσβαση στην αγορά εργασίας: Απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας Ι.Ε.Κ., ΕΠΑ.Σ. και ΕΠΑ.Λ.» σας ενημερώνει για την παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων συμμετοχής έως και τη Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015.

Επισημαίνεται ότι οι απόφοιτοι Ι.Ε.Κ., ΕΠΑ.Σ. και ΕΠΑ.Λ. (ή των προγενέστερων δομών τους) έως 29 ετών που είναι δημότες των 8 Περιφερειών Σύγκλισης (ήτοι Ανατολική Μακεδονία- Θράκη, Ήπειρος, Δυτική Ελλάδα, Θεσσαλία, Πελοπόννησος, Κρήτη, Ιόνια Νησιά και Βόρειο Αιγαίο) μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα http://diasindesi.gr/ ώστε να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση συμμετοχής τους.

Ταυτόχρονα, στην ιστοσελίδα είναι διαθέσιμη και η αντίστοιχη αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να λάβουν μέρος στο Πρόγραμμα παρέχοντας θέσεις επαγγελματικής εμπειρίας, η οποία θα παραμείνει ενεργή και μετά τις 9 Φεβρουαρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες, περαιτέρω διευκρινήσεις ή βοήθεια στη συμπλήρωση και υποβολή της αίτησης συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν είτε με την κεντρική δομή του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ στην Αθήνα, είτε με τα Περιφερειακά Παραρτήματα ανάλογα με τον τόπο διαμονής τους.

Στοιχεία Επικοινωνίας: ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ- ΘΡΑΚΗ 25410 64448 [email protected]

Η Πράξη «Πρόσβαση στην αγορά εργασίας: Απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας Ι.Ε.Κ., ΕΠΑ.Σ. και ΕΠΑ.Λ.» εντάσσεται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και από εθνικούς πόρους.

Σχετικά Άρθρα