Κόμματα Τελευταία Νέα

Αλέξη Τσίπρα, όχι άλλη µία προδοσία του Ελληνικού λαού και της Ελληνικής Δηµοκρατίας

(Ανοικτή επιστολή προς τους Έλληνες και τους πολιτικούς των άνδρες)

Γιώργου Παύλου Αν. Καθ. ΔΠΘ

giorgos payloy

Αλέξη Τσίπρα έχεις καθαρό πρόσωπο και καθαρό βλέµµα. Μπορείς να βοηθήσεις αυτό τον τόπο. Η δύναµή σου για να παλέψεις µε τα τέρατα είναι ο ελληνικός λαός, εάν κερδίσεις την εµπιστοσύνη του. Εάν δεν προδώσεις κι εσύ τον ελληνικό λαό, αλλά και τον εαυτό σου, τότε όλη η Ελλάδα θα έρθει δίπλα σου. Θα προσπαθήσουν να σε τροµάξουν, αλλά όλοι οι έλληνες θα γίνουν η ασπίδα σου αρκεί να µείνεις τίµιος και καθαρός στα χέρια και στη ψυχή. Αυτή τη στιγµή είσαι ότι αγνότερο υπάρχει στον πολιτικό κόσµο. Είµαστε πολλοί που πονάµε για την Ελλάδα, τον ελληνικό λαό, για τον ελληνικό τόπο για την ιστορία του, τον πολιτισµό του  και όχι για την τσέπη µας και για το πορτοφόλι µας.

Πονάµε ακόµη και για όλους τους ανθρώπους που υποφέρουν µε τον ένα η τον άλλο τρόπο πάνω σε αυτόν τον πλανήτη. Είµαστε πολλοί που καταλαβαίνουµε πώς δέκα παγκόσµιοι τραπεζίτες και άλλες τόσες πολυεθνικές και οι συµµορίες των, θέλουν να ξαναοδηγήσουν την ανθρωπότητα στο Μεσαίωνα και στη Φεουδαρχία της Αρίας φυλής της Μέρκελ. Είµαστε πολλοί που θέλουµε να δώσουµε και όχι να πάρουµε. Όλοι οι πολιτικοί των τελευταίων είκοσι ή και περισσότερο χρόνων, εκτός ελαχίστων περιπτώσεων, µας πρόδωσαν. Πρόδωσαν τον ελληνικό λαό, τον άνθρωπο και τη δηµοκρατία. Αν σεβαστείς την ελληνική καρδιά θα µείνεις στην ιστορία. Αν την προσβάλεις σε δύο χρονια το πολύ θα έχεις καταταχθεί µαζί µε τον Παπανδρέου, τον Σαµαρά, τον Βενιζέλο και όλους τους δικούς των συνεργούς, στη λίστα αυτών που θα λιθοβολεί ες αεί ο ελληνικός λαός, αυτών που θα µείνουν στην ιστορία ως οι καταστροφείς της Ελλάδας και οι δολοφόνοι του ελληνικού λαού. Η θλίψη και η αγωνία µας για το µέλλον της Ελλάδας, τού ελληνικού λαού και όλων των λαών που διώκονται αυτή την στιγµή σε όλο  τον πλανήτη  έχει κυριεύσει τις καρδιές µας. Όσα ακολουθούν σε αυτή την ανοικτή επιστολή προς τους έλληνες πολιτικούς, προς όσους απέµειναν µε φιλότιµο και αισθαντικότητα, είναι όσα η λογική και η σοφία επιτάσσουν για να πράξεις εσύ και όσοι άλλοι δεν έχουν ως επάγγελµά τους την απάτη και το κλέψιµο της Ελλάδας και των ελλήνων. Τώρα Αλέξη Τσίπρα, για όσους διαβάζουµε και βλέπουµε γύρω µας και µέσα µας, οι ιδεολογίες του παρελθόντος αποµυθοποιήθηκαν. Μας µένει ο Άνθρωπος, η Ζωή, η Λογική και η πίστη στο µέλλον του κόσµου και στην ανυπότακτη Δηµοκρατία όλων των λαών. Μας µένει η καρδιά µας και η συνείδησή µας. Μας µένει το αληθινό σύνθηµα του Πολυτεχνείου, ψωµί – παιδεία – ελευθερία, που το πρόδωσαν όλοι όσοι το καπηλεύτηκαν για ίδιον όφελος. Αλλά ήµασταν πολλοί εκεί, όχι για να βολευτούµε στα έδρανα της βουλής των ελλήνων αλλά επειδή αγαπούσαµε την Ελλάδα, την αλήθεια, τη δηµοκρατία, την ανθρωπιά, την ελευθερία, την ανιδιοτελή προσφορά στην κοινωνία. Αν έχεις µέσα σου αλήθεια και γενναιότητα θα πιάσεις το νήµα εκεί που η παπανδρεο-βενιζελο- σαµαρο-παγκαλο-δαµανο-παρέα και όσοι άλλοι το έκοψαν και καταδίκασαν την Ελλάδα στον αφανισµό της. Και έτσι όλοι οι έλληνες θα είναι µαζί σου. Πριν από ότι άλλο, επείγει να λειτουργήσουν η δικαιοσύνη, η παιδεία, η οικονοµία, οι διεθνείς σχέσεις.

Η δικαιοσύνη για να βάλει στην φυλακή όσους κατέστρεψαν την ελληνική δηµοκρατία και καταδίκασαν τον ελληνικό λαό στον αφανισµό του και στην γενοκτονία του. Ακόµη η δικαιοσύνη πρέπει να ξαναγίνει αληθινά ο φύλακας του δικαίου και ο προστάτης της κοινωνίας και της δηµοκρατίας. Η δικαιοσύνη πρέπει να ξαναγίνει πραγµατικά ο αµερόληπτος θεµατοφύλακας της πολιτείας. Πρέπει για όλους τούς Έλληνες να εφαρµοστεί άµεσα το πόθεν έσχες. Πρέπει να λειτουργήσει η παιδεία τού ανθρώπου και όχι η εκπαίδευση δουλοπαροίκων .Για να µαθαίνουν τα ελληνόπουλα και οι έλληνες από νήπια τις βασικές αρετές τού ανθρώπου και τού πολίτη. Η γλώσσα, η ιστορία, η τέχνη, η φιλοσοφία,  οι  επιστήµες,  η  τεχνολογία  και  πάνω  απ’ όλα  το  άνοιγµα  του ανθρώπου και του ανθρωπίνου πνεύµατος στο καλό, το ωραίο, το αληθές, το ανιδιοτελές,  η  αυτοθυσία,  η  εργατικότητα,  το  απροσποίητο, η ευγένεια η αισθαντικότητα, η αρετή και η συµµετοχικότητα. Όλα αυτά πρέπει να ξαναγίνουν το κέντρο της ελληνικής παιδείας και του ελληνικού σχολείου.

Μέχρι σήµερα το ελληνικό κράτος είναι εχθρικό προς την υγιή επιχειρηµατικότητα. Η οικονοµία πρέπει να κτιστεί από την αρχή. Τεχνολογία, γεωργία, κτηνοτροφία, έρευνα σε νέους τοµείς παραγωγής, µικροµεσαία επιχειρηµατικότητα, αξιοποίηση πανεπιστηµίων και πολυτεχνείων για την δηµιουργία τεχνολογικής καινοτοµίας, κοινωνική οικονοµία, κοινωνικές τράπεζες κλπ κλπ. Μείωση φόρων στίς επιχειρήςεις αναλόγως των θέσεων εργασίας και κάθε αλλη στήριξη για να ξανά λειτουργήσει η µικροµεσαία επιχειρηµατικότητα που έχει σχεδόν παιθάνει. Η Δηµογραφική εικόνα δείχνει πώς οι έλληνες θα εκλείψουν σύντοµα από την Ελλάδα. Εκτός βέβαια και εάν κάποιοι το θεωρούν αυτό δευτερεύον αφού υπάρχουν τόσα εκατοµµύρια µεταναστών που µπορούν να κατακλύζουν την Ελλάδα. Αν όµως οι ελληνικές κυβερνήσεις είναι όντως ελληνικές τότε επείγει η δηµογραφική στρατηγική µε κάθε τρόπο.

Χρέος, µνηµόνια και διεθνείς σχέσεις. Τι στρατηγικές ακολούθησαν άλλες χώρες απέναντι στους διεθνείς τοκογλύφους και τα τσιράκια των; Τι στρατηγικές µπορούν να ακολουθηθούν που δεν ακολουθήθηκαν από τους έλληνες πολιτικούς υπέρµαχους των µνηµονίων; Ποιό είναι το πραγµατικό χρέος; Ποιοι ευθύνονται; Ποιές αξιόποινες πράξεις και παρανοµίες έχουν συµβεί όχι µόνο από ελληνικής πλευράς; Ποιοί είχαν δόλο το 2009 να µας οδηγήσουν εκεί που µας οδήγησαν; Ποιοί εξαπάτησαν τον ελληνικό λαό; Τι αληθινά οφέλη υπήρξαν για την οικονοµία µέχρι σήµερα από τα µνηµόνια; Τι προοπτική έχουν δηµιουργήσει τα µνηµόνια; Απαιτείται εξαρχής τοποθέτηση όλων των θεµάτων. Κήρυξη απαιχθούς τού χρέους και καταγγελία όσων διεθνών παραγόντων και ελληνικών οδήγησαν την Ελλάδα στον οικονοµικό ,πολιτικό ,δηµογραφικό ,πολιτισµικό θάνατο.

Πρώτα απ’ όλα µε διαλυµένη οικονοµία και φυγή των ελλήνων στο εξωτερικό, ακόµη και µηδέν συντάξεις η µισθούς να παίρνουν οι έλληνες πάλι το χρέος δεν είναι βιώσιµο. Άρα η λογική λέει πολύ απλά: Πρώτα ανασυντάσσουµε την ελληνική οικονοµία και µετά ξαναρχίζουµε να πληρώνουµε τα πραγµατικά χρέη και όχι τα πειραγµένα. Άρα για δέκα η κΙ περισσότερα χρόνια παύση πληρωµών των χρεών και ανασύνταξη της ελληνικής οικονοµίας µε αυστηρό πρόγραµµα. Εδώ ας µας εποπτεύσει η Ευρώπη και ας µας κάνει διαρκούς ελέγχους εάν πράγµατι δηµιουργούµε οικονοµία και δεν παίζουµε.

Δηµόσιος πλούτος. Ακύρωση όλων των µέχρι σήµερα συµφωνιών που δεν είναι προς όφελος του ελληνικού δηµοσίου. Επαναδιαπραγµάτευση για όλα µε όλους τους δυνατούς τρόπους. Άνοιγµα των συνεργασιών µε Ρωσία, Κίνα και άλλους εταίρους πέραν των όσων µας επέβαλαν τα µνηµόνια.

Αξιοποίηση της ελληνικής οµογένειας και διεθνής συνεργασία σε όλα τα επίπεδα, παιδεία, οικονοµία, τουρισµός κλπ. Ανάδειξη της Ελλάδας σε παγκόσµιο σχολείο παιδείας, τέχνης, πολιτισµού, δηµοκρατίας. Συνεργασία πολυεπίπεδη µε όλες τις χώρες που έχουν πρόθεση να στηρίξουν την Ελλάδα στον αγώνα της εναντίων της νεοφεουδαρχίας.

Δηµιουργία εθνικού ταµείου εποπτευόµενο απο εκπροσώπους του λαού και πρόσκληση τού οµογενειακού και ελλαδικού ελληνισµού να ξανακτίσει την πατρίδα του .Απολυτη διαφάνεια σε όλα τα επίπεδα. Απόλυτη αξιοκρατία σε ολα τα επίπεδα.

Αναλυτικότερα

Η Ελλάδα και ο πολιτισµός της, από τον Όµηρο αρχικά, και στη συνέχεια ο πολιτισµός της Ρωµιοσύνης µέχρι την Άλωση της Πόλης και µέχρι σήµερα, ήταν η κινητήριος δύναµη και ο βασικός µοχλός εκπολιτισµού, εξανθρωπισµού, αναδείξεως του ανθρωπίνου προσώπου και πολιτικοποίησης της ανθρωπότητας. Σήµερα όσο ποτέ άλλοτε, διώκεται η δηµοκρατία, η ελευθερία και ο άνθρωπος, όχι µόνο από την Ελλάδα, αλλά και από όλο σχεδόν τον πλανήτη, χάριν της απάνθρωπης εξουσίας των ολίγων νεοφεουδαρχών όλης της ανθρωπότητας. Σήµερα, καλούνται οι Έλληνες να αµυνθούν και να προστατεύσουν, όχι µόνον την πατρίδα των, αλλά και όλο τον ανθρώπινο πολιτισµό από την απανθρωποποίησή του και από την σύγχρονη εισβολή του βαρβαρισµού σε τοπικό ή παγκόσµιο επίπεδο, αφού όλη η ανθρώπινη γνώση, επιστήµη και τεχνολογία έχουν καταστεί µέσα διωγµού της ανθρωπιάς, της δηµοκρατίας, της πολιτικής και της καθόλου ελευθερίας, αλλά και του ανθρώπου του ιδίου από την ιστορία και την πόλη.

Σήµερα η γνώση και η πληροφορία γίνεται ολοένα και περισσότερο κτήµα ολίγων ανθρώπων. Οι υπόλοιποι χειραγωγούνται και ηλιθιοποιούνται από τα µέσα µαζικής, βιοµηχανικοποιηµένης και κατευθυνόµενης ενηµέρωσης και ψυχασθενικής, ψυχοκτονικής ψυχαγωγίας καθώς και από µία στείρα εργαλειακή µορφή παιδείας, που αντί να αναπτύσσουν και να ελευθερώνουν το ανθρώπινο πνεύµα και  την  ανθρώπινη διάνοια,  αντιθέτως  τα καθηλώνουν,  τα αλλοτριώνουν, τα ναρκώνουν και τα καθιστούν ακίνδυνα για την τοπική και παγκόσµια ελίτ εξουσίας. Έτσι στον 21ο αιώνα µε πολίτες ουσιαστικά αµόρφωτους και φτωχούς σε γνώση αλλά και σε αρετή, η Δηµοκρατία και η Ελευθερία των λαών, των κοινωνιών και της ανθρωπότητας ολόκληρης, καθίσταται όνειρο εφιαλτικό και άπιαστο, ή ψέµα τραγικό, όσο και αν οι πολιτικοί άνδρες και όποιοι άλλοι καµώνονται πώς υπηρετούν τους λαούς, την δηµοκρατία την ελευθερία και την ανεξαρτησία των για να ρίχνουν στάχτη στα
µάτια του κόσµου και τα δικά των. Μόνον εάν υπάρξει ουσιαστική κλασσική παιδεία µη εργαλειακού είδους, αλλά παιδεία πολύπλευρη εις βάθος και εις πλάτος σε όλες τις βαθµίδες εκπαίδευσης και για όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως οικονοµικής κατάστασης, καταγωγής, θρησκείας, κλπ., είναι δυνατόν να υπάρξει δηµοκρατία, ανεξαρτησία και ελευθερία. Το σύνθηµα του Πολυτεχνείου ”Ψωµί, Παιδεία, Ελευθερία” ήταν πολύ σοφό έστω και αν προδόθηκε από τούς επίδοξους και νέους ηγέτες του Πολυτεχνείου που πρόδωσαν όχι µόνο τον Ελληνικό λαό αλλά και τον ίδιο τον εαυτό των, την ίδια την ψυχή των και πουλήθηκαν για µία χούφτα δολάρια σε όσους υποτίθεται πως έφεραν την χούντα και στους οποίους ήθελαν να αντισταθούν.

Σήµερα το µοντέλο διαπολιτισµικής και πολυπολιτισµικής εκπαίδευσης που εισήχθη τόσο καταστροφικά στην Ελλάδα κάνοντας τις µειονότητες ακόµη πιο κλειστές, ακόµη πιο Ελληνοφοβικές, αποδεικνύεται ως η βασική απαιδεία και χειραγώγηση των ανθρώπων προς κλειστές µορφές σκέψης, και προς σύνδροµα ξενοφοβίας, ρατσισµού, πολιτισµικής σύγκρουσης και περιθωριοποίησης η καντονοποίησης. Κοντολογίς, είναι η πιο έξυπνη µορφή διάλυσης της κοινωνικής ενότητας και κατάρρευσης της πνευµατικής ανεξαρτησίας των ανθρώπων και των πολιτών προκειµένου αυτοί να παραδίδονται ανυπεράσπιστοι στις οικονοµικές και δολοφονικές νεοφεουδαρχικές ελίτ. Παράδειγµα τρανταχτό το Ισλαµικό κράτος που προήλθε από τις πολυπολιτισµικές και διαπολιτισµικές διπλωµατίες της πλανητικά ανερχόµενης παγκόσµιας νεοφεουδαρχικής και δικτατορικής Ελίτ. Σήµερα, στην Ελλάδα, πρώτα καταστράφηκε η παιδεία, ως γλώσσα, ιστορία, φιλοσοφία, τέχνη, θεολογία, ψυχολογία, αγωγή ψυχής, (και) ήθος δηµοκρατίας και ήθος ανιδιοτέλειας και µετά ακολούθησαν τα µνηµόνια, τα οποία χωρίς αντίσταση πλέον µετέτρεψαν την νεοελληνική κοινωνία σε κολεκτίβα και σε ακίνδυνη αγέλη που αρκείται στους µισθούς πείνας και γελοιοποίησης της ελληνικής ιστορίας και κοινωνίας, αλλά και γίνεται απαθής θεατής δολοφονίας της µέσω της επιχειρούµενης, από τους πολιτικούς της ηγέτες και τα κόµµατα κόµµατά των, γενοκτονίας και διωγµού των Ελλήνων από την Ελλάδα και την ιστορία.

Αλέξη Τσίπρα, είµαστε η γενιά του Πολυτεχνείου, η οποία ευθύνεται για την κατάντια αυτού του τόπου και για την πολιτική και ιδεολογική ηλιθιοποίηση και  αποπλάνηση  του  λαού  µας,  αλλά  και  για  την  κατάρρευση  ή  την µουµιοποίηση του πολιτικού λόγου. Αυτό µας αναγκάζει να µιλήσουµε χωρίς φόβο και χωρίς πάθος, αλλά και µε απαίτηση να σταµατήσει αυτό το άθλιο ψέµα των ελληνικών πολιτικών κοµµάτων που καταργεί από την ιστορία, τόσο τα ίδια αλλά και ολόκληρο τον ελληνικό λαό και την ελληνική πολιτεία και δηµοκρατία. Είµαστε πλέον σε θέση να γνωρίζουµε πως οι πολιτικές ιδεολογίες, δεξιές ή αριστερές, όσο καλή πρόθεση και να έχουν για να συµβάλλουν στην λύση του ανθρώπινου κοινωνικο-πολιτικου-οικονοµικού προβλήµατος, στην ουσία έγιναν εργαλείο στο χέρια των µεγάλων οικονοµικών κέντρων για την διεκπεραίωση των δικών των στόχων και επιλογών ελέγχου των κοινωνιών και κλοπής του δηµόσιου κα ιδιωτικού πλούτου των λαών. Ο Ντοστογιέφσκι είχε διαισθανθεί και είχε προφητεύσει µε ακρίβεια πως ο αγνός σοσιαλισµός των Ρώσων διανοουµένων θα κατέληγε σε κρατικό καπιταλισµό και σε κρατική πλουτοκρατική σοσιαλιστική ολιγαρχία και δαιµονικότητα, όπως ακριβώς συνέβη και στην Ελλάδα µε το πολυθρύλητο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό κίνηµα. Το ίδιο και µε τραγικότερες συνέπειες θα ακολουθήσει και µε την δική σου κυβέρνηση, της ανανεωµένης αλλά και πολύ, µα πολύ συντηρητικής αριστεράς, αν δεν διδαχθείς και εσύ και το κόµµα σου κάτι από την ιστορία και ενεργείτε ως να ευρισκόµαστε στον 19ο και 18ο αιώνα. Διότι κάπου εκεί έχουν αποκοιµηθεί οι Έλληνες αριστεροί διανοούµενοι, βεβαίως αξιοποιώντας και τις σύγχρονες δυνατότητες του Σόρος και των λοιπών νεοφεουδαρχών για την ανάπτυξη της σοσιαλιστικής των ιδέας.
Από την άλλη πλευρά, η πολύ ανθρώπινη και λογική θεωρία πως κάποιος που εργάζεται και δηµιουργεί δεν µπορεί να γίνεται αντικείµενο εκµετάλλευσης από τον ιδεολόγο σοσιαλιστή που ξέρει να λέει µόνο ωραία λόγια και έχει απαίτηση, επειδή ο σοσιαλισµός είναι αυτονόητη µεν αλήθεια αλλά δυσκόλως και  µε  δικαιοσύνη  πραγµατοποιούµενη  πολιτική  πραγµατικότητα,  εύκολα µετατρέπεται σε φιλελεύθερο βαρβαρισµό και απανθρωπισµό και σε παγκόσµια δικτατορική φεουδαρχική ολιγαρχία, όπως έδειξε η ιστορία των τελευταίων δύο αιώνων, όπου οι δύο αυτές ιδεολογίες αιµατοκύλησαν τον πλανήτη, άλλη περισσότερο και άλλη λιγότερο.

Έτσι ο πολύ ηρωικός και σπουδαίος άνθρωπος που πονούσε αληθινά, για τους καταπιεζόµενους λαούς έγινε αφίσα και διαφηµιστικό σποτ του Χόλυγουντ για την διαιώνιση της οικονοµικής δικτατορίας του πολυεθνικούς πολυεθνικού και απρόσωπου κεφαλαίου. Έτσι, και ο Χίτλερ και ο Λένιν θα χρηµατοδοτηθούν από τις παγκόσµιες τράπεζες για να ”σώσουν” δήθεν ο κάθε ένας µε την δική του ιδεοληπτική θρησκειούλα τον πλανήτη, αλλά πού στην ουσία τον αιµατοκύλισαν. Και εσύ αναγκάζεσαι να τρέχεις από εδώ και από εκεί σε όσους πραγµατικά  ρηµάζουν  τον  πλανήτη  και  γελοιοποιούν  την  ανθρώπινη αξιοπρέπεια για να σου επιτρέψουν και να σου δώσουν την συγκατάθεσή των να κυβερνήσεις την Ελλάδα. Απατάσαι λοιπόν αν νοµίζεις πως θα πας πιο πέρα από εκεί που θα σου επιτρέψουν. Διότι η Ελευθερία των λαών κερδίζεται µε µεγάλη θυσία και αυταπάρνηση. Στα σαλόνια και στους καναπέδες δεν κτίζεται η δηµοκρατία και η  ανεξαρτησία των λαών, αλλά  σε πραγµατικές πράξεις υψηλής ανθρώπινης ευαισθησίας και απόφασης θυσίας για την δηµοκρατία, την ελευθερία και την ανθρωπιά.

Και επειδή έχει παρέλθει πλέον η δύναµη των όπλων, µας αποµένει ο δρόµος των Γκάντι, (Των) Κένεντι, (των) Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ, του Καποδίστρια, και εν γένει ο δρόµος της υψηλής αίσθησης ευθύνης απέναντι στην ιστορία και στην ανθρωπότητα. Απέναντι σε κάθε ανθρώπινο πλάσµα, ανεξαρτήτου χρώµατος, φυλής ή θρησκείας, πού ληστεύεται από τους πολιτισµένους και δήθεν δηµοκρατικούς και Χριστιανικούς λαούς της Δύσης και βιάζεται, υβρίζεται, καταρρακώνεται, χειραγωγείται και αιµατοκυλιέται, εκπαιδευόµενο στα δυτικά όπλα και στην δυτική διπλωµατία, που κρυώνει, διψά, πεινά, διώκεται και θανατώνεται για να γεµίζουν οι παγκόσµιες τράπεζες των νεοαποικιοκρατών και νεοφεουδαρχών µε κλεµµένο χρυσό, κλεµµένο πετρέλαιο, κλεµµένο πλούτο παρµένο από τους αιµατοκυλισµένους µε ευθύνη του δυτικού και υποτιθέµενου πολιτισµένου ανθρώπου. Κλεµµένο από τους λαούς του κόσµου, όπως θα καταγγείλει ο δικός µας Παπαδιαµάντης στους Έµπορους των Εθνών. Διότι ούτε η Κίνα, ούτε η Ινδία, ούτε η Ιαπωνία, ούτε η Αφρική, ούτε η Αµερική των αυτοχθόνων λαών της ήρθε να εισβάλει στην πολιτισµένη Ευρώπη των φιλελεύθερων και σοσιαλιστικών ιδεολογιών. Μάλλον το αντίθετο έχει συµβεί µέχρις ότου θα υπάρχει ακόµη τρόπος να µαθαίνουµε ιστορία.

Πήγες να δεις τον Πάπα λες και ίσως αγνοείς πως το Βατικανό είναι ένα από τα µεγαλύτερα τραπεζικά καρτέλ και ένας από τους τρεις βασικούς πυλώνες της τριµερούς παγκόσµιας φεουδαρχίας, που, µε σηµαία δήθεν τον Χριστιανισµό και τον Χριστό, κάνει σταυροφορίες, ευλογεί την µετατροπή της Αφρικής σε σκλαβοπάζαρο και την µεταφορά των Αφρικανών ως δούλων στην Αµερική, ή την καταστροφή των αυτόχθονων πολιτισµών των Ινδιάνων, των Ίνκας, των Ατζέκων, κλπ., που συµµαχεί µε τον Ναζισµό, στηρίζει την κλοπή του πετρελαίου από τον αραβικό κόσµο και είτε µε την σιωπή, είτε και φωναχτά όπως τώρα, ζητά να βοµβαρδιστούν οι κακοί Μουσουλµάνοι, λες και το Ισλαµικό κράτος δεν είναι εργαλείο της δυτικής απάνθρωπης µανίας για κυριαρχία και κλοπή του πλούτου των εθνών.
Αγαπητέ Αλέξη Τσίπρα, δεν θα ωφεληθείς σε τίποτε και δεν θα ωφελήσεις κανέναν, αν έρχεσαι να γίνεις πρωθυπουργός της Ελλάδας προκειµένου να συνεχίσεις το καταστροφικό έργο των Παπανδρέου, Σαµαρά, Βενιζέλου και λοιπών πολιτικών, που άλλα υποσχέθηκαν στον ελληνικό λαό και αλλά έπραξαν. Τους εµπιστευθήκαµε όλους αυτούς, τους στηρίξαµε, τους αναδείξαµε, αλλά µας πρόδωσαν θεωρώντας µας ως τριτοκοσµικούς ηλίθιους, ως ιθαγενείς Αφρικανούς  ή  ως  λαό  µογκολάκια.  Ξέρουµε  πολύ  καλά,  όλοι  όσοι παρακολουθούµε σήµερα τα δρώµενα, τόσο τοπικά όσο και παγκόσµια, πώς µόνο πολιτικοί άνδρες αποφασισµένοι να θυσιαστούν µπορούν να τα βάλλουν µε το τέρας που εξέθρεψαν όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις τις τελευταίες δύο η ή τρείς δεκαετίες. Ξέρουµε ακόµη πως ευθυνόµαστε και εµείς ως λαός για την κατάντια της Ελλάδας. Διότι παγιδευτήκαµε και πιστέψαµε σε αυτούς που µας δουλεύουν σήµερα και µας ειρωνεύονται πως µαζί τα φάγαµε, αναγνωρίζοντας οι ίδιοι την κλοπή των και πως οι πολιτικοί άνδρες, άλλος λίγο άλλος πολύ, λήστεψαν και κατέστρεψαν την Ελλάδα. Αποδεχόµενοι έτσι πως λειτούργησαν ως κοµµατικές συµµορίες και όχι ως ενάρετοι πολιτικοί άνδρες. Εάν δεν καλέσεις και δεν εµπνεύσεις σε όλους τους Έλληνες µία κοινή και ηρωική προσπάθεια αυτοθυσίας και αντίστασης στο τέρας των Μνηµονίων και των διεθνών τραπεζών που κερδοσκοπούν εις βάρος τόσο των Ελλήνων αλλά και όλων των λαών, τότε, ακόµη και να θυσιαστείς εσύ προσωπικά δεν θα κατορθώσεις τίποτε. Οι πέντε-δέκα πλιατσικαδόροι µεγαλοκεφαλαιούχοι που εξουδετέρωσαν την αρχικά έντιµη προσπάθεια του Κωνσταντίνου Καραµανλή να επανιδρύσει το ελληνικό κράτος και τον οδήγησαν να οπισθοχωρήσει πανικόβλητος και να παραδώσει κατατροµαγµένος την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό στα χέρια της αδίστακτης και µισούσης την Ελλάδα οικογένειας του Γιώργου Παπανδρέου και όσων ακολούθως τον µιµήθηκαν, µαζί µε τους διεθνείς αβανταδόρους των, τότε, θα σε αναγκάσουν και εσένα να ολοκληρώσεις το δικό των σχέδιο διωγµού των Ελλήνων από την Ελλάδα και την ιστορία.

Η παρούσα εθνική κρίση είναι πολύ µεγαλύτερη από όλες  τις προηγούµενες κρίσεις της ελληνικής ιστορίας από τότε που ελευθερώθηκε η Ελλάδα από την Οθωµανική Αυτοκρατορία. Μόνον εάν υπάρξει σύσσωµη αντίσταση και συνεργασία όλου του ελληνισµού θα µπορούσε µία κυβέρνηση να αντέξει το βάρος των περιστάσεων.

Εάν στην πολιτική σου κυριαρχήσουν οι ιδεολογικές προκαταλήψεις πολλών εκ των µελών του κόµµατός σου περί διαπολιτισµού, πολυπολιτισµού και περί συνωστισµού των κακών θρησκοµανών και εθνικιστών Ελλήνων στην Σµύρνη ή στην πλατεία Συντάγµατος, τότε σαφώς η µετά τον Σύριζα και τον Τσίπρα εποχή θα σηµάνει την µετατροπή της Ελλάδας από ελληνική Πατρίδα και ελληνική Δηµοκρατία σε µία πλήρως ισλαµοποιηµένη, ισλαµοκρατούµενη και πλήρως αφελληνισµένη και αποχριστιανοποιηµένη χώρα. Και σαφώς η Χρυσή Αυγή θα γίνει το µόνο καταφύγιο των εν απογνώσει Ελλήνων µε ό,τι αυτό συνεπάγεται. Επιπλέον, εάν επικρατήσουν οι ελληνοφοβικές ιδεολογικές προκαταλήψεις πολλών εκ των µελών του κόµµατός σου τότε θα οδηγήσουν σίγουρα σε εµφύλιο αλληλοσπαραγµό, αφού όσοι εκ των Ελλήνων νοιώθουν πώς οι ελληνικές κυβερνήσεις, από Σηµίτη και εντεύθεν, έχουν προδώσει κάθε εθνική ιδέα, θα προστρέξουν µαζικά και ασυγκράτητα στην Χρυσή Αυγή ή σε άλλα πολιτικά µορφώµατα που θα τους υπόσχονται µία Ελληνική Ελλάδα. Ακόµη και µία έντιµη συνεργασία του Αντιµνηµονιακού Σύριζα µε κάθε υγιές και  δηµοκρατικό  κοµµάτι  όλων  των  αντιµνηµονιακών  κοµµάτων,  θα  είναι
δείγµα πώς ο Σύριζα και ο Αλέξης Τσίπρας έρχονται για να αλλάξουν πράγµατι µία σελίδα από την θλιβερή πολιτική ιστορία της τελευταίας πενταετίας και όχι για να ολοκληρώσουν το γκρέµισµα της Ελλάδας και της δηµοκρατίας της.

Για κάθε σκεπτόµενο και ενήµερο Έλληνα πολίτη είναι άλλο πράγµα η έντιµη, αξιοπρεπής, δηµοκρατική και φιλάνθρωπη διαχείρηση των λαθροµεταναστών ως ανθρωπίνων πλασµάτων (των όποιων µεταναστών), που κατακλύζουν καθηµερινά και εισβάλλουν στην Ελλάδα, είτε αυθόρµητα, είτε αποστελλόµενοι έντεχνα από όσους επιδιώκουν αποσταθεροποίηση και ισλαµοποίηση τόσο της Ελλάδας όσο και της Ευρώπης,. Και άλλο πράγµα η συνειδητή ή λόγω ιδεολογικών στερεοτύπων ελληνοφοβίας και ελληνοαποστροφικότητας ανθελληνισµού συνέργεια Ελλήνων πολιτικών και διανοουµένων µε αυτά καθεαυτά τα κεφαλαιοκρατικά και φιλελεύθερα παγκόσµια οικονοµικά κέντρα αποσταθεροποίησης των δηµοκρατιών και επιβολής της επιδιωκόµενης παγκόσµιας οικονοµικής δικτατορίας.
Εξ άλλου, για κάθε αµερόληπτα σκεπτόµενο Έλληνα πολίτη, στο ίδιο αποτέλεσµα αποσταθεροποίησης και διάλυσης της ελληνικής δηµοκρατίας οδηγεί και η στοχοποίηση των αλλοδαπών µεταναστών ως εχθρών της Ελλάδας και των Ελλήνων από µικρούς ή µεγάλους κύκλους της Χρυσής Αυγής και όποιων άλλων ακραίων (αντιεθνικών) εθνικιστικών κέντρων και οµάδων. Όταν στοχοποιείς άοπλα και ταλαίπωρα ανθρώπινα πλάσµατα, όσο και αν εξυπηρετούν η αξιοποιούνται από το διεθνές παίγνιο αποσταθεροποίησης και κατάρρευσης των δηµοκρατιών, τότε δεν έχεις ουδεµία σχέση µε το ελληνικό πνεύµα και τον διαχρονικό ελληνικό πολιτισµό του ανθρώπου και του προσώπου. Είσαι στο ίδιο επίπεδο µε τους ιδρυτές, τόσο των απάνθρωπων Άουσβιτς, όσο και των απάνθρωπων Γκούλακ. Όλοι κατανοούµε ποιοι φέρνουν κατά χιλιάδες τους µουσουλµάνους µετανάστες στην Ελλάδα και γιατί τους φέρνουν. Και όλοι κατανοούµε πως πρέπει να προστατευτεί η Ελλάδα από τους τζιχαντιστές. Και όλοι καταλαβαίνουµε πως οι Μετανάστες είναι ανθρώπινα πλάσµατα που δεν µπορούν να στοχοποιούνται έστω και αν γίνονται εργαλείο κάποιων για εκ διωγµό των Ελλήνων από την Ελλάδα και αποσταθεροποίηση της Ευρώπης ολόκληρης. Όµως δεν µπορούµε να αποδεχτούµε ούτε την λογική της Χρυσής Αυγής και τις βάναυσες µεθόδους της που είδαµε κατά το παρελθόν, αλλά ούτε και την λογική του Σύριζα να µείνουν ανοικτά τα ελληνικά σύνορα και η Ελλάδα να γίνει ξέφραγο αµπέλι. Διότι είναι σαφές ότι και η λογική  περί  ανοικτών  συνόρων  όπως  και  η  λογική  στοχοποίησης  των µεταναστών και η απάνθρωπη φασιστική συµπεριφορά εναντίον των εκ µέρους θερµόαιµων οπαδών ακραίων εθνικιστικών πολιτικών οµάδων, είναι και αυτό µέρος της επιδιωκόµενης στρατηγικής διάλυσης της Ελλάδας και υποκατάστασης του ελληνικού πληθυσµού µε µη ελληνικής καταγωγής ιθαγένειας εποίκους, οι οποίοι δεν θα έχουν ουδένα λόγο αντίστασης απέναντι στην παγκόσµια ληστρική συµµορία όσων οραµατίζονται την παγκόσµια νέο- φεουδαρχική δικτατορία των σε ολόκληρο τον πλανήτη. Εξ άλλου, το ανόητο αυτό παιχνίδι κοµµατικής εκµετάλλευσης των µεταναστών το έπαιξε ήδη το ΠΑΣΟΚ και το αποτέλεσµα είναι γνωστό. Το ίδιο θα συµβεί και µε τον Σύριζα αν  ακολουθηθεί  η  ίδια  ανερµάτιστη  και  άσοφη  συµπεριφορά  απέναντι  στο µείζον αυτό θέµα που αφορά το µέλλον της Ελληνικής Δηµοκρατίας. Καµία χώρα στον κόσµο δεν δίδει αµέσως πλήρη πολιτικά δικαιώµατα σε παράνοµους εισβολείς των συνόρων της. Μόνον η Ελλάδα των ”Ελλήνων” πολιτικών της τελευταίας εικοσαετίας έχει εγκαινιάσει αυτή την παγκόσµια καινοτοµία και ηλίθια πατέντα αυτοκατάργησης της Ελληνικής Δηµοκρατίας και Ελληνικής Πολιτείας. Για κάθε σκεπτόµενο Έλληνα (δεξιών η αριστερών πεποιθήσεων) αυτό σηµαίνει, είτε πως οι έλληνες πολιτικοί έχουν καταστεί µία ηλίθια κοινωνική οµάδα που οδηγεί έναν ολόκληρο λαό στην ηλιθιοποίησή του και στην αυτοκτονία του, είτε ότι είναι οι ίδιοι συνειδητοί συνεργοί όσων έχουν επεξεργαστεί αυτή την στρατηγική κατάργησης της Ελληνικής Δηµοκρατίας- Πολιτείας και υφαρπαγής όλης της δηµόσιας και ελληνικής περιουσίας µε ταυτόχρονο διωγµό των Ελλήνων από την Ελλάδα και την Ιστορία.

Αγαπητέ Αλέξη Τσίπρα, αυτή την στιγµή είµεθα µάρτυρες µίας συστηµατικά και απόλυτα σχεδιασµένης πολιτικής, οικονοµικής και σωµατικής εξόντωσης των Ελλήνων και των παιδιών των. Εάν έρχεσαι να γίνεις πρωθυπουργός αυτής της χώρας για να συνεχίσεις το έργο αυτό, που υλοποιούν
µε απόλυτη υποταγή στα διεθνή αφεντικά των οι Παπανδρέου, Σαµαράς, Βενιζέλος, Πάγκαλος και τόσοι άλλοι, τότε θα γραφτεί και το δικό σου όνοµα στις µαύρες σελίδες όλων των µεγάλων εκούσιων (η ακούσιων) προδοτών αυτού του τόπου και αυτού του λαού. Εάν έρχεσαι πράγµατι αποφασισµένος να υπηρετήσεις την ελληνική Δηµοκρατία και τον ελληνικό λαό, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις τα αυτονόητα για κάθε Έλληνα που αγαπά αυτή την πατρίδα και δεν την χρησιµοποιεί για να λύσει τα όποια σεξουαλικά, ψυχολογικά, ατοµικά, οικογενειακά, συντεχνιακά και άλλα προβλήµατά του, αλλά και να ακολουθήσεις τα αυτονόητα για κάθε αξιοπρεπές πολιτικό πρόσωπο που δεν θέλει να γίνεται παίγνιο διεθνών πολιτικών παικτών αλλά που σέβεται τον εαυτό του και τον λαό του.

Δηλαδή:

Θα πρέπει να κινήσεις τον µηχανισµό της δικαιοσύνης προκειµένου να αποδοθούν ευθύνες και να αποδώσουν λόγο ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης όσοι εκ των πολιτικών έχουν παραβεί την ελληνική νοµοθεσία, το ελληνικό Σύνταγµα, και έχουν εργασθεί εναντίον του Ελληνικού λαού και της Ελληνικής Δηµοκρατίας συναινώντας ή και συνεργώντας στην παράνοµη και προσχεδιασµένη απόφαση των διεθνών κέντρων εξουσίας υπαγωγής της Ελλάδας στο θεσµό των Μνηµονίων. Χρειάζεται αποφασιστική και όχι στα λόγια Θέσπιση Αξιοκρατίας και Διαφάνειας σε όλα τα επίπεδα της δηµόσιας και ιδιωτικής λειτουργίας του Ελληνικού κράτους. Εφαρµογή του ισχύοντος Συντάγµατος και όχι αναθεώρησή του µε στόχο την αποχριστιανοποίηση και αποορθοδοξοποίηση της Ελλάδας. Θέσπιση και ενθάρρυνση του εθελοντισµού σε όλα τα επίπεδα του κοινωνικού βίου. Αξιοποίηση όλου του ανθρώπινου δυναµικού από τον ελλαδικό και οµογενειακό χώρο, ακόµη και των συνταξιούχων, επιστηµόνων, εκπαιδευτικών και όποιων άλλων σε καινοτοµικές µορφές εξυγίανσης και επανίδρυσης της ελληνικής κοινωνίας και πολιτείας πέραν των ιδεολογικών προκαταλήψεων και στερεοτύπων, δεξιών η αριστερών αποχρώσεων, που οδήγησαν τις τελευταίες δεκαετίες στην αποχαύνωση όλης της ελληνικής κοινωνίας. Να κηρύξεις απεχθές το δηµόσιο χρέος και άκυρες τις Δανειακές Συµβάσεις που έχουν ως όρο την άρση του ασύλου της εθνικής κυριαρχίας και να καλέσεις τον ελλαδικό και απανταχού Ελληνισµό σε µία ιστορική συνεργασία για την κατάργηση των Μνηµονίων και επαναφοράς της οικονοµικής άνοιξης και των µισθών σε βιώσιµο για την ελληνική κοινωνία επίπεδο, όχι µέσω δανείων από ιδιωτικές τράπεζες που µας οδήγησαν στα Μνηµόνια και στην κλοπή όλου του δηµόσιου και ιδιωτικού πλούτου, αλλά είτε µέσω εσωτερικού δανεισµού από τούς ίδιους τους Έλληνες και µε κρατική εγγύηση, είτε µέσω δανεισµού από άλλες χώρες, όπως η Ρωσία, η Κίνα, η Νορβηγία και άλλες χώρες, ή µέσω κοινών οικονοµικών συνεργασιών και ανταποδοτικών ενεργειών. Να προωθήσεις τον θεσµό κοινωνικών τραπεζών που δεν θα εξαρτώνται από το κατεστηµένο διεθνές τραπεζικό σύστηµα. Να συνεργαστείς άµεσα µε την Ρωσία και να δώσεις ναυτική βάση και διευκόλυνση του Ρωσικού στόλου στο Αιγαίο. Να δηµιουργήσεις άµεση συνεργασία, οικονοµική, τεχνοκρατική, πολιτιστική µε τον Ευρωπαϊκό Νότο και τις Χώρες της Λατινικής Αµερικής προκειµένου η Ελλάδα να αποτελέσει διάδροµο επικοινωνίας Βορρά-Νότου και Δύσης-Ανατολής. Έτσι οµοίως να συνεργαστείς µε Συρία, Λίβανο, Ιράν, Κίνα, Αίγυπτο, Ισραήλ, αραβικό κόσµο που δεν συµµετέχει στον Ισλαµικό φονταµενταλισµό και να ανοίξεις το διεθνές πολιτικό παιχνίδι µε όσους άλλους διεθνείς παίκτες µπορούν να εγγυηθούν για την ελληνική δηµοκρατία και την ελληνική οικονοµία. Να ζητήσεις από την ελληνική επιχειρηµατική κοινωνία, εφοπλιστές, οµογενείς επιχειρηµατίες, εγχώριους επιχειρηµατίες που δεν λειτουργούν ληστρικά απέναντι στον ελληνικό δηµόσιο πλούτο, ουσιαστική συµβολή στο έργο σου για την διάσωση της Ελλάδας θέτοντας ως βάση συγκεκριµένες µορφές ανταποδοτικότητας στον ελληνικό επιχειρηµατικό κόσµο. Απεγκλωβισµό της ελληνικής οικονοµικής πραγµατικότητας από τον θανατηφόρο εναγκαλισµό µε πέντε-δέκα ληστρικές οικονοµικές οντότητες. Ενθάρρυνση λαϊκού συνεταιριστικού κεφαλαίου για την διάσωση των επιχειρήσεων υπό κρίση. Επανεκκίνηση της ελληνικής επιχειρηµατικότητας µέσω θεαµατικής µείωσης εφορίας των φόρων, του ΦΠΑ, κλπ., και ενθάρρυνση των οµογενών και άλλων για επιχειρηµατική δραστηριοποίηση στην  Ελλάδα. Αξιοποίηση  του ελληνικού  πολιτισµού, της παιδείας, της γλώσσας, των πανεπιστηµίων για την ανάδειξη της Ελλάδας σε διεθνές κέντρο επιστήµης, τέχνης και πολιτισµού. Εκπαίδευση εκείνων των µεταναστών που θα εγκριθεί η παραµονή των στην Ελλάδα, στην ελληνική γλώσσα, την ελληνική ιστορία και τον ελληνικό πολιτισµό προκειµένου να γνωρίσουν και να αγαπήσουν την χώρα στην οποία θέλουν να ζήσουν. Ελεγχόµενη   παροχή πολιτικών δικαιωµάτων σε όσους έχουν φθάσει να είναι πραγµατικά ακίνδυνοι για την Ελληνική Δηµοκρατία και ελεύθεροι από εξωτερική χειραγώγηση. Κατάργηση της παράνοµης εργασίας και εκµετάλλευσης των µεταναστών. Τέλος, ναι µεν ελευθερία στην θρησκευτική και πολιτισµική ζωή όλων των µειονοτήτων, αλλά όχι ισλαµοποίηση και τουρκοποίηση της Ελλάδας λόγω ελληνοφοβίας, µουσουλµανολαγνείας και τουρκολαγνείας ωρισµένων ”ελλήνων” διανοουµένων και πανεπιστηµιακών που αφήνει έκπληκτους ακόµη και τους ίδιους τους Τούρκους και Μουσουλµάνους που σκέπτονται δηµοκρατικά και αµερόληπτα.

Σχετικά Άρθρα