Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Άκρως επιτυχημένη η αιμοδοσία του Σαββάτου στην μνήμη του Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου

aimodosia (2) aimodosia aimodosia (1)

ο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών Ξάνθης ευχαριστεί όσους προσήλθαν στην αφιερωμένη και καθιερωμένη εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24 Ιανουαρίου στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Ξάνθης στη μνήμη του Ξανθιώτη Ιεράρχη Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου. Ευχαριστούμε όλους αυτούς που αψήφησαν  τις άσχημες καιρικές συνθήκες και την καταρρακτώδη βροχή προκειμένου να προσφέρουν το αίμα τους για τους πάσχοντες συνανθρώπους μας και παράλληλα για να τιμήσουν τη μνήμη του μακαριστού. Τελικά μπορέσανε να δώσουνε αίμα σαράντα επτά (47) συμπολίτες μας.

Ευχαριστούμε τον εθελοντή ιατρό κ. Βασίλη Αβραμίδη χάρη στον οποίο πραγματοποιήθηκε η αιμοδοσία με απόλυτη ασφάλεια. Ευχαριστούμε το διοικητή του Γ.Ν. Ξάνθης κ. Αθανάσιο Πάσχου για τις ενέργειές του προκειμένου να πραγματοποιηθεί τελικά η εκδήλωση που κινδύνευε να ακυρωθεί λόγω έλλειψης νοσηλευτικού προσωπικού αλλά και λόγω έλλειψης οδηγού για την κινητή μονάδα. Ευχαριστούμε το στρατηγό διοικητή του Δ’ΣΣ Αντγο Χρήστο Χαλκίδη που για μια ακόμη φορά μας παραχώρησε την αίθουσα της Λέσχης για την πραγματοποίηση της αιμοδοσίας αλλά και το διευθυντή της και τα στελέχη για την άψογη φιλοξενία τους. Ευχαριστούμε τους μετόχους και τους συνεργάτες του ασφαλιστικού γραφείου DAIC  Α.Δούναβη- Α. Ανθόπουλος για τη σύσταση εταιρικής εθελοντικής αιμοδοτικής ομάδας και για τη συμμετοχή τους στα πλαίσια της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης τους. Ευχαριστούμε τα τοπικά Μ.Μ.Ε. τα οποία όπως πάντα βοηθούν στο έργο διάδοσης της Ιδέας της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Η όλη εκδήλωση ήταν για φέτος ήταν κάτω και από την ηθική, ευγενική και οικονομική υποστήριξη με τον τίτλο «Η ΑΓΑΠΗ στηρίζει τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες». Το έργο χρηματοδοτείται στο πλαίσιο του Προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες», το οποίο είναι μέρος του συνολικού Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του ΕΟΧ για την Ελλάδα. Διαχειριστής Επιχορήγησης του Προγράμματος είναι το Ίδρυμα Μποδοσάκη. Στόχος του Προγράμματος είναι η ενδυνάμωση της κοινωνίας των πολιτών στη χώρα μας και η ενίσχυση της κοινωνικής δικαιοσύνης, της δημοκρατίας και της βιώσιμης ανάπτυξης».

Τέλος για όσους δε μπορέσανε να έρθουν να αιμοδοτήσουν τους υπενθυμίζουμε ότι το τμήμα αιμοδοσίας του νοσοκομείου μας είναι ανοιχτό από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 08:30πμ. έως τις 14:00μμ.

Σχετικά Άρθρα