Ανακοινώθηκαν τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας σε ΑΜΘ. Στην Ξάνθη Κοντός, Ανδρέου, Μαλάκης, Μπαντάκ και Χατζηγκενέ - Νέα, Ειδήσεις, Εκδηλώσεις στην Ξάνθη
Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Ανακοινώθηκαν τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας σε ΑΜΘ. Στην Ξάνθη Κοντός, Ανδρέου, Μαλάκης, Μπαντάκ και Χατζηγκενέ

kontos samaras

Η Εκτελεστική Γραμματεία της Νέας Δημοκρατίας, που συνεδρίασε σήμερα υπό την προεδρία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, ενέκρινε τους υποψήφιους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας για τις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

«Άνοιγμα» επιχειρεί η ΝΔ με τα ψηφοδέλτια -που παρουσιάζει σήμερα- όπου περιλαμβάνονται πολλά πρόσωπα από την Τοπική Αυτοδιοίκηση και η ανανέωση αγγίζει το 55%.

Ο πρωθυπουργός θα είναι υποψήφιος στη Μεσσηνία και στη Β΄ Θεσσαλονίκης θέλοντας να συμβολίσει το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του για τη Μακεδονία και τη Βόρεια Ελλάδα όχι μόνο στους τομείς της οικονομιας και της ανάπτυξης, αλλά και στα εθνικά θέματα. Ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, θα είναι υποψήφιος στην Α΄ Θεσσαλονίκης.

Ο Γιώργος Νταβρής από τους ΑΝΕΛ θα είναι υποψήφιος στην Άρτα και η Μίκα Ιατρίδη στη Ρόδο. Ο Θανάσης Λιούτας που είχε κατέβει στις ευρωεκλογές με τη ΝΔ θα είναι υποψήφιος στην Καρδίτσα. Υποψήφιοι θα είναι ο πρώην δήμαρχος Λαμίας, Γιώργος Κοτρωνιάς, στη Φθιώτιδα, όπως και ο Θανάσης Τζανακούλης πρώην δήμαρχος Λάρισας, στο νομό Λάρισας. Στην Αχαΐα ο Ανδρέας Κατσανιώτης και στην Κοζάνη ο Γιώργος Κασαπίδης. Ο Κώστας Καραμανλής του Αχιλλέα θα υποψήφιος στις Σέρρες.

Τα ονόματα της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

ΔΡΑΜΑΣ 
 ΚΟΝΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
 ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
 ΜΠΛΟΥΧΟΣ ΚΩΝ|ΝΟΣ
 ΜΩΥΣΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
 ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΕΒΡΟΥ 
 ΒΡΕΤΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΓΑ
 ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
 ΔΕΡΜΕΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
 ΔΗΜΟΣΧΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
 ΚΑΛΕΝΤΖΙΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
 ΡΟΥΦΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΚΑΒΑΛΑΣ 
 ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 ΚΛΕΙΤΣΙΩΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
 ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
 ΠΑΠΟΥΤΣΗ- ΜΗΤΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ)
 ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
 ΤΣΑΛΤΑΜΠΑΣΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ
ΞΑΝΘΗΣ 
 ΚΟΝΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
 ΜΑΛΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
 ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ-ΑΝΔΡΕΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
 ΜΠΑΝΤΑΚ ΣΑΜΠΑΝ
 ΧΑΤΖΗΓΚΕΝΕ ΙΡΦΑΝ
ΡΟΔΟΠΗΣ 
 ΑΧΜΕΤ ΑΜΕΤ
 ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
 ΛΙΑΚΑΚΗ – ΜΑΝΙΤΣΑ ΜΑΡΙΑ
 ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ
 ΧΟΥΣΕ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΙΣΜΑΗΛ

 

Σχετικά Άρθρα