Αστυνομικά Τελευταία Νέα

Τρεις ιερόσυλοι θέλησαν να κλέψουν παγκάρι στην Νικήσιανη Καβάλας

ierosiloi

Συνελήφθησαν στις 13-12-2014 το πρωί, στη Νικήσιανη και τους Αντιφιλίππους Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ελευθερούπολης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, τρεις αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 56, 43 (άνδρες) και 55 (γυναίκα) ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής. Αναλυτικότερα, οι δράστες επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μετέβησαν στη Νικήσιανη Καβάλας, όπου η 55χρονη εισήλθε σε Ιερό Ναό και  διέρρηξε το παγκάρι, ενώ οι συνεργοί της ανέμεναν στο όχημα.

Η δράστιδα δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει την πράξη της, καθόσον έγινε αντιληπτή από περιοίκους και συνελήφθη από ειδοποιηθέντες αστυνομικούς, οι οποίοι, κατόπιν σχετικών αναζητήσεων, εντόπισαν και συνέλαβαν, λίγη ώρα αργότερα, τους άλλους δύο δράστες, που είχαν διαφύγει με το όχημά τους.

Στην κατοχή της 55χρονης βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα διαρρηκτικό εργαλείο. Σημειώνεται ότι ο 56χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας και παράβαση του νόμου περί όπλων. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Ελευθερούπολης Καβάλας.

Σχετικά Άρθρα