Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Κάλαντα Χριστουγέννων άκουσε ο Περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης. Ενυσχύει το προφίλ του στους γειτονικούς νομούς

kalanta perifereia (8) kalanta perifereia kalanta perifereia (1) kalanta perifereia (2) kalanta perifereia (3) kalanta perifereia (4) kalanta perifereia (5) kalanta perifereia (6) kalanta perifereia (7)

Τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και γιορτινές μελωδίες άκουσε την Παραμονή Χριστουγέννων ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης, κ. Γιώργος Παυλίδης και αντάλλαξε ευχές με  υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας, πολίτες και παιδιά.

Το πρωί της 24ης Δεκεμβρίου 2014 παραβρέθηκε στο γραφείο της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας όπου παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ. Θόδωρου Μαρκόπουλου και άλλων υπηρεσιακών παραγόντων άκουσαν τα Κάλαντα από το Νομαρχιακό Σύλλογο ΑΜΕΑ, από το Σύλλογο Φίλων Μουσικής, από τη μπάντα του Δήμου Καβάλας και του Στρατού και  από το Σύλλογο Εβριτών στην Καβάλα.

Ακολούθως ο Περιφερειάρχης μετέβη στην έδρα της Περιφέρειας στην Κομοτηνή και παρακολούθησε Κάλαντα από το Μορφωτικό Όμιλο Κομοτηνής, από τη μπάντα του Ν. Σιδηροχωρίου Κομοτηνής, από το 5ο Σύστημα Αεροπροσκόπων και από τη μπάντα  του Δήμου Κομοτηνής. Επίσης στην Περιφέρεια είπαν τα κάλαντα η μπάντα του Στρατού και του Δήμου Ιάσμου.

Στη συνέχεια  παρέστη στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου στο Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου κ. Δημητρίου Πέτροβιτς, στην Αλεξανδρούπολη, όπου παρουσία και του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη ΠΑΜ-Θ κ. Κωνσταντίνου Εξακουστού, δέχθηκαν ευχές και κάλαντα από πολίτες, συλλόγους και φορείς. Μεταξύ των φορέων που έψαλαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα ήταν: η χορωδία του Συλλόγου «Φίλων Μουσικής Σαμοθράκης», η χορωδία της XXIII ΤΘ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ και η χορωδία της XII M/K ΜΠ Έβρου.

Σχετικά Άρθρα