Κοινωνία Τελευταία Νέα

Χριστουγεννιάτικα χαμόγελα στην Ξάνθη από την ΟΝΝΕΔ

ONED xanthis

Η πανελλαδική καμπάνια «Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα» της ΟΝΝΕΔ συνεχίστηκε και φέτος για 5η συνεχόμενη χρονιά. Φέτος, συγκεντρώσαμε τρόφιμα, ρούχα, φάρμακα και παιχνίδια τα οποία και παραδώσαμε σε ιδρύματα τα οποία φιλοξενούν παιδιά σε όλη την Ελλάδα.

Στην Ξάνθη η συλλογή των αγαθών πραγματοποιήθηκε από τη Δευτέρα 15/12 έως και την Κυριακή 21/12 στα γραφεία της Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Ξάνθης.

Επίσης, το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου από τις 11:00 έως τις 14:00 βρεθήκαμε μαζί με τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ξάνθης σε κεντρικό σημείο της πόλης, στον πεζόδρομο της Δαγκλή, ώστε να ενημερώσουμε τον κόσμο για τη δράση μας και να συλλέξουμε αγαθά από τους πολίτες.

Η τοπική κοινωνία αγκάλιασε την πρωτοβουλία αυτή, καθώς καταφέραμε να συγκεντρώσουμε αρκετά τρόφιμα, ρούχα, φάρμακα και παιχνίδια, τα οποία στη συνέχεια παραδώσαμε σε φορείς που υποστηρίζουν παιδιά στην περιοχή μας.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην παραπάνω προσπάθεια δωρίζοντας αγαθά, ώστε να βοηθήσουμε και αυτά τα Χριστούγεννα τα παιδιά που έχουν πραγματικά ανάγκη.

Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ ΞΑΝΘΗΣ

Γραφείο Τύπου

Σχετικά Άρθρα