Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Την Δημοτική Αγορά επισκέφθηκε ο Κώστας Ζαγναφέρης ανταλλάσοντας ευχές (video pics)

 zagnaferhs mpatzakidhs episkepsh agora (6)

Παραμονή Χριστουγέννων και ο Κώστας Ζαγναφέρης δεν ξέχασε να περάσει από τα καταστήματα της «Λαϊκής» στην Δημοτική Αγορά Ξάνθης για να ανταλλάξει ευχές με τους καταστηματάρχες.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης, συνοδευόμενος από τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Μιχάλη Αμοιρίδη, συνομίλησε με τους επαγγελματίες αλλά και με τους καταναλωτές, που πραγματοποιούσαν τα τελευταία ψώνια ενόψει των Χριστουγέννων, στην πρώτη γιορτινή τους εξόρμηση μετά την ανάληψη των καθηκόντων τους.

Εξερχόμενος της Αγοράς ο Κώστας Ζαγναφέρης ανέφερε στην κάμερα του xanthinews ότι ολοκληρώθηκε η καθιερωμένη επίσκεψη στην αγορά πριν τις γιορτές και ότι διαπίστωσε επάρκεια και καλές τιμές στα καταστήματα. Όπως σημείωσε, οι εποχές δεν είναι εύκολες για όλους του πολίτες και χρειάζεται συνεργασία και αλληλεγγύη, ειδικά αυτές τις γιορτινές και οικογενειακές μέρες. Μάλιστα, όπως ανέφερε, είναι πολύ σημαντικό για την τοπική κοινωνία και οικονομία να υποστηρίζεται η τοπική μας αγορά και ευχήθηκε Χρόνια Πολλά σε όλους τους πολίτες. Από την πλευρά του ο Μιχάλης Αμοιρίδης ευχήθηκε σε όλους τους πολίτες Χρόνια Πολλά και έδωσε το μήνυμα της αισιοδοξίας και της ελπίδας για την περιοχή και τη χώρα.

Σχετικά Άρθρα