Έβρος Τελευταία Νέα

Ο Α. Παπαμιμίκος θέλησε να δώσει ενέσεις θάρρους στους Νεοδημοκράτες της Αλεξανδρούπολης

node eyroy papamimikos (1) node eyroy papamimikos (2) node eyroy papamimikos

Επετειακή εκδήλωση για την συμπλήρωση των 40 χρόνων από την ίδρυση της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας, με κεντρικό ομιλητή τον Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής Ν.Δ. κ. Ανδρέα Παπαμιμίκο, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην Αλεξανδρούπολη, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Έβρου από τη ΝΟ.Δ.Ε. Έβρου. Στην εκδήλωση, πέρα από τους χαιρετισμούς, προβλήθηκε ψηφιακό υλικό στο οποίο παρουσιάστηκαν όλοι οι σημαντικοί σταθμοί της διαδρομής της Ν.Δ., ενώ στην είσοδο της αίθουσας υπήρχε έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «1974-2014, 40 χρόνια Νέα Δημοκρατία στον Έβρο».

Ο κ. Παπαμιμίκος στην ομιλία του τόνισε ότι «η Νέα Δημοκρατία είναι το κόμμα που υπερασπίζεται τα συμφέροντα του Έθνους και του λαού», ενώ πρόσθεσε πως οι δυνάμεις της κοινής λογικής και των μεταρρυθμίσεων βρίσκονται απέναντι από το μέτωπο των δυνάμεων του λαϊκισμού. «Είμαστε παράταξη με αποστολή να υπηρετούμε τον άνθρωπο και να ενώνουμε τους Έλληνες. Παράταξη που, όπως τονίζει και η ιδρυτική μας διακήρυξη, υπηρετεί τα αληθινά συμφέροντα του Έθνους, πάνω και πέρα από τις ταμπέλες του παρελθόντος» τόνισε ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε σε εορταστικό κλίμα με την απονομή τιμητικών πλακετών από τον κ. Ανδρέα Παπαμιμίκο και τον Πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε. Έβρου κ. Σταύρο Σταυράκογλου, σε όλους τους διατελέσαντες προέδρους της ΝΟ.Δ.Ε. Έβρου από το 1974 έως σήμερα.

Σχετικά Άρθρα