Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Απίστευτο Ψήφισμα από την ΕΛΜΕ Ξάνθης για την υπόθεση Ρωμανού!!!

elme romanos karypidhs

Διαβάστε παρακάτω το «απίστευτο ψήφισμα» της ΕΛΜΕ Ξάνθης για τον ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΛΗΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ Νίκο Ρωμανό!!!! Άραγε συμφωνούν όλοι οι εκπαιδευτικοί της Ξάνθης με το παρακάτω κείμενο;

«Ο Νίκος Ρωμανός, ένα νεαρό παιδί, θύμα και αυτό της δολοφονικής σφαίρας που σκότωσε τον Αλέξη Γρηγορόπουλο, έδωσε πανελλαδικές εξετάσεις μέσα από τη φυλακή και πέτυχε την εισαγωγή του σε ΤΕΙ της Αθήνας. Η πολιτεία του έδωσε, και ορθώς, το δικαίωμα να δώσει εξετάσεις για να σπουδάσει ενώ η κυβέρνηση της παρανομίας και της καταστολής, δείχνοντας το πιο εκδικητικό της πρόσωπο, αρνείται να ικανοποιήσει το νόμιμο αίτημα αυτού του παιδιού.

Εμείς οι εκπαιδευτικοί είμαστε βαθιά πεισμένοι/ες ότι το δικαίωμα στη μόρφωση πρέπει να είναι σεβαστό για όλους τους πολίτες σε κάθε περίπτωση κυρίως σε μια πολιτεία που υποστηρίζει ότι δίνει ευκαιρίες, διαπαιδαγωγεί και ενισχύει.

Είμαστε αλληλέγγυοι/ες στο Νίκο Ρωμανό και σε κάθε άλλο/η κρατούμενο/η που βρίσκεται στην ίδια θέση και απαιτούμε την άμεση ικανοποίηση, χωρίς όρους, του δικαιώματος στη μόρφωση. Ζητούμε να γίνει σεβαστή η επιθυμία των απεργών πείνας και να μην προχωρήσει η υποχρεωτική σίτιση τους, πράξη που συνιστά ιατρικό βασανισμό συμφώνα με τις διεθνείς συνθήκες».

loading...

Σχετικά Άρθρα