Κόμματα Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

Το βίντεο Χαϊκάλη με την καταγγελία για τον χρηματισμό του ώστε να ψηφίσει για πρόεδρο (δείτε το Video της καταγγελίας)

xaikalhs

Η σημερινή αποκάλυψη του ΑΝΤ1 κρίνει την προεδρική εκλογή και οδηγεί τον Σύριζα στην Κυβέρνηση

Βόμβα έριξε ο Λάκης Λαζόπουλος σήμερα το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.

Ο δημοφιλής ηθοποιός που είχε αποκαλύψει το κομμάνο video με τις μυστικές συνομιλίες Παπανδρέου-Στρος Καν απεκάλυψε στην εκπομπή του Παπαδάκη το πρωί της Παρασκευής πως  πως έχει δει υλικό με προσπάθεια χρηματισμού βουλευτή εν ενεργεία και πως τα στοιχεία όλα είναι στον Εισαγγελέα.

Όπως είπε πρόκειται για νεώτερη υπόθεση από αυτή της βουλευτού των ΑΝΕΛ Σταυρούλας Ξουλίδου και πως το υλικό που είδε και ο ίδιος με την απόπειρα χρηματισμού μαζί με όλα τα στοιχεία έχουν κατατεθεί στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές.

Στην διάρκεια της εκπομπής αποκαλύφθηκε πως πρόκειται για τον Παύλο Χαικάλη.

Ο ηθοποιός και βουλευτής των ΑΝΕΛ επαλήθευσε την απόπειρα εξαγοράς της ψήφου του με μετρητά, διαφημιστικά συμβόλαια, διακανονισμού του στεγαστικού του δανείου και μόνιμες δουλειές.

Η υπόθεση είναι συγκλονιστική και υπάρχει υλικό σοκ στα χέρια του Ντογιάκου. Μιλάμε για ένα πολιτικό παρακράτος χωρίς προηγούμενου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Κουρδιστού Πορτοκαλιού στην απόπειρα δωροδοκίας εμφανίζεται πρωην στέλεχος της Deutsche Bank AG που έχει εργαστεί στην Ελλάδα να συνομιλεί επί 1,5 ώρα με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ. Το videο ντοκουμέντο βρίσκεται στα χέρια 6 διαφορετικών συμβολαιογράφων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

Σχετικά Άρθρα