Επιχειρήσεις Τελευταία Νέα

Επιχειρηματικότητα και Συμβουλευτική Εκπαιδευτικών Υπηρεσιών από τον Σύλλογο Φροντιστών Θράκης

sylogos frontiston thrakhs

Τρίτη κατά σειρά πόλη η Αλεξανδρούπολη υλοποίησε  με μεγάλη επιτυχία υπό την αιγίδα της ΟΕΦΕ και σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φροντιστών Θράκης την επιμορφωτική Ημερίδα με θέμα «Επιχειρηματικότητα και Συμβουλευτική Εκπαιδευτικών Υπηρεσιών»,  την  Κυριακή 21 Δεκεμβρίου  2014 στο ξενοδοχείο GRECOTEL. Συνάδελφοι – φροντιστές  παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον τις εισηγήσεις του κ. Νίκου Αυλωνίτη, Φοροτεχνικού Συμβούλου της Ο.Ε.Φ.Ε. και του κ. Απόστολου Μπίκα, Οικονομολόγου-manager στον Ιδιωτικό τομέα σε θέματα πωλήσεων. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου κ. Χριστόδουλος Τοψίδης. Στα πλαίσια της Ημερίδας ενημερώθηκαν τα μέλη του τοπικού συλλόγου για τα τρέχοντα θέματα του κλάδου.

Επίσης, αντιπροσωπεία μελών του ΔΣ της ΟΕΦΕ αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Βαφειαδάκη, τον Α΄ Αντιπρόεδρο κ. Σπύρο  Κετζετζή και τον Γενικό Γραμματέα κ. Άρη Τεμεκενίδη συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Παιδείας κ. Αλέξανδρο Δερμετζόπουλο, σε συνέχεια προηγούμενων επαφών, και συζήτησε τα εκπαιδευτικά θέματα του που αφορούν τον κλάδο μας.

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε το ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Θράκης για την άρτια οργάνωση της εκδήλωσης και την άψογη φιλοξενία τους.

Σχετικά Άρθρα