Κοινωνία Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Διαφημίζουν μισοτελειωμένη εφαρμογή της Περιφέρειας!!! Πλάκα μας κάνουν ο Περιφερειάρχης Γ. Παυλίδης και ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Μιχάλης Αμοιρίδης;

 paylidhs JTI

Είδα με αρχικά ευχάριστη έκπληξη μια «καλοδουλεμένη» (πιθανότατα και καλοπληρωμένη) διαφήμιση σχετική μα τον τουρισμό, να παίζει αυτές της μέρες στα τοπικά ΜΜΕ της Ξάνθης (εφημερίδες internet κλπ) και ήμουν περίεργος να δω «τι έργο» παραδίδει στην κοινωνία ο νέος Περιφερειάρχης μας Γιώργος Παυλίδης και ο νέος αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Μιχάλης Αμοιρίδης.

Μια λέξη μόνο ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ μπορεί να περιγράψει τα συναισθήματά μου αυτήν την στιγμή.

Περίμενα παραπάνω από τους δυο τους. Και μιλάω για μια απογοήτευση μπορεί και ο καθένας σας να την δει με τα μάτια του επισκεπτόμενος την ιστοσελίδα http://www.jti-rhodope.eu/ που υποτίθεται ότι είναι ένα site που θα το ανοίξει ο επισκέπτης της περιοχής μας και θα ενημερωθεί!!! Πόσο κόστησε; Μην ρωτάτε… δεν ξέρω να σας πω αυτήν την ώρα.

Το site αυτό λοιπόν, αν και φαίνεται να έχει παραδοθεί στο κοινό- μιας και η περιφέρεια άρχισε και να το διαφημίζει- είναι σε πολλά σημεία του ανολοκλήρωτο!!!! Αυτό το διαπιστώνει κανείς άμεσα με μια ματιά στο περιεχόμενό του…

Το απλό απλούστατο ερώτημα που θέτει ο κάθε λογικά σκεπτόμενος πολίτης είναι: Δεν θα έπρεπε αφού θα πληρωθεί που θα πληρωθεί αυτό το site από το Περιφερειακό Ταμείο της ΑΜΘ να είναι τουλάχιστον ένα ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ τουριστικό site που δεν θα του λείπουν ούτε οι φωτογραφίες ούτε οι πληροφορίες; (Παραθέτω μερικά «screen shot» για του λόγου μου το αληθές…).

Screenshot_1 Screenshot_2 Screenshot_3 Screenshot_4 Screenshot_5 Screenshot_6 Screenshot_7

Σχετικά Άρθρα