Επιχειρηματικότητα Τελευταία Νέα

Όχι στην άρση των πλειστηριασμών φωνάζει το ΙΝΚΑ

plisthriasmos

Με βάση τα σχέδια της Κυβέρνησης σχετικά με την προστασία της πρώτης και κύριας κατοικίας και την απελευθέρωση των πλειστηριασμών από 01-01-2015 το ΙΝΚΑ, καλεί όλους και όλες, μικρούς και μεγάλους, εμπόρους και μη, μισθωτούς και συνταξιούχους, φυσικά και νομικά πρόσωπα, σε μία πανελλαδική διαμαρτυρία κατά των σχεδίων για την απελευθέρωση των πλειστηριασμών και ειδικότερα, στο «ξεπούλημα» των σπιτιών μας στο 1/3 της αντικειμενικής του αξίας!!!!

Καλούμε όλους, καταναλωτές- εμπόρους- ελεύθερους επαγγελματίες- αγρότες- επιχειρηματίες και κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο και Έλληνα πολίτη να «ξεσηκωθεί» και να πει «ΟΧΙ» στα σχέδια της Κυβέρνησης για ξεπούλημα των σπιτιών μας για «ένα κομμάτι ψωμί» και να απαιτήσει να δεσμευτεί αυτή (η Κυβέρνηση) για την ρύθμιση των κόκκινων δανείων, την υπαγωγή και προστασία και των εμπόρων στο Ν. 3869/2010, την απόσυρση του νομοσχεδίου για τον πλειστηριασμό των κατοικιών μας στο 1/3 της αντικειμενικής τους αξίας.

Σας καλούμε να διαμαρτυρηθούμε όλοι και να προβούμε σε κλείσιμο της αγοράς, στέλνοντας το μήνυμα πως με αυθαίρετες και μονομερείς αποφάσεις και χωρίς ουσιαστικό διάλογο, δεν δίνεται λύση στο πρόβλημα των τραπεζών.

Οι κατοικίες όλων μας θα «βγαίνουν στο σφυρί» από 01/01/2015 στο 1/3 της αντικειμενικής τους αξίας προκειμένου να ικανοποιούνται τα εντελώς αδιαφανή συμφέροντα των τραπεζών.

Φίλη/φίλε, καταναλώτρια/καταναλωτή, έμπορε, ελεύθερε επαγγελματία, για να μην βρεθείς χωρίς σπίτι αγωνίσου με αυτούς που κάνουν τον αγώνα πράξη και έλα μαζί με το ΙΝΚΑ, τους δικηγορικούς συλλόγους, τους εμπορικούς συλλόγους, τα επιμελητήρια και τις παραγωγικές τάξεις, έλα να απαιτήσουμε δέσμευση όλων των αρμοδίων και κυρίως της Κυβέρνησης για πραγματική ρύθμιση και όχι για πλασματική, των κόκκινων δανείων.

Η ευθύνη των κόκκινων δανείων, δεν είναι από υπαιτιότητα των δανεισθέντων, είναι από εθνική συγκυρία που δεν μπορούσαν αν αποτρέψουν. Προστίθεται σε αυτό, τα επιτόκια και οι καταχρηστικοί όροι.

Ήρθε η ώρα των πολιτών. Ήρθε η στιγμή των καταναλωτών

Ήρθε η απαξίωση από την παράλειψη της υποχρέωσης ανάληψης ευθύνης του Κοινοβουλίου για την Εθνική Συγκυρία που αναπτύχθηκε κάτω από τα μάτια τους.

Εμείς μπορούμε μόνο να διαμαρτυρηθούμε.

Να τους κρίνουμε μπορούμε μόνο κάθε 4 χρόνια. Και είναι πολλά.

Ζητούμε : Παράταση της προστασίας της πρώτης και κύριας κατοικίας, μέχρι την ανάκαμψη της οικονομίας που αναγγέλθηκε. Ένταξη των εμπόρων στο Ν. 3869/2010. Όχι στο πλιάτσικο της κατοικίας.

Σχετικά Άρθρα