Αθλητικά Τελευταία Νέα

2ο Ποδηλατικό BREVET 2014 Ξάνθη- Αμφίπολη Σερρών

Κυριαή 2 Νοεμβρίου 135 χλμ. σε 5.00 ώρες

podilatiko amdipolh (11) podilatiko amdipolh podilatiko amdipolh (1) podilatiko amdipolh (2) podilatiko amdipolh (3) podilatiko amdipolh (4) podilatiko amdipolh (5) podilatiko amdipolh (6) podilatiko amdipolh (7) podilatiko amdipolh (8) podilatiko amdipolh (9) podilatiko amdipolh (10)

«Όλα όσα ζήσαμε, όλα όσα αγαπήσαμε, όλα όσα είπαμε δικά μας, θα επαναλαμβάνονται στην απουσία μας μ’ άλλους να τα ζουν, άλλους να τα’ αγαπούν, άλλους να τα λεν δικά τους»(Κώστας Μόντης).

Καθώς προχωρά το φθινόπωρο η ποδηλατική αρμάδα του Πηγάσου ανεβαίνει όλο και ψηλότερα πριν τα ηλιοβασιλέματα. Με οδηγό τα ίδια τα στοιχεία της φύσης, τριάντα ποδηλάτες, γνωστοί για το εκπληκτικό κλίμα και τον αυθορμητισμό των ζωντανών εμφανίσεών τους, δημιουργώντας ένα κινητικό ομοιογενές σύνολο, ισορροπημένης ενεργειακής κατανάλωσης, διάνυσαν 135 χιλιόμετρα σε χρόνο 5,00 ωρών σε μια συμβολική κίνηση σεβασμού και θαυμασμού για τα μέλλοντα.

Θεμέλιος λίθος που σφράγισε το βλέμμα και τις αναμνήσεις όσων βίωσαν τη στιγμή, το ίδιο το γεγονός. Ανάσα και αίσθηση προσδοκίας, που δομήθηκε με πλείστα ερεθίσματα.

Με εκτίμηση

Μιχάλης Σπανίδης

Σχετικά Άρθρα