Ατζέντα Τελευταία Νέα

Την Παρασκευή γιορτάζουν οι ένοπλες Δυνάμεις (πρόγραμμα).

ÊÁÂÁËÁ ÍÅÁ ÁÑÌÁÔÁ ÌÁ×ÇÓ LEOPARD 2

Η περιφέρεια ΑΜΘ μας έστειλε το πρόγραμμα εορτασμού της ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων, για την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στην Κομοτηνή, έδρα του νομού, καταρτίζεται από την Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης, για τις υπόλοιπες πόλεις του νομού, όπου εδρεύουν στρατιωτικές μονάδες, από την οικεία δημοτική αρχή. Με την ευκαιρία του εορτασμού της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων θα πραγματοποιηθούν στην πόλη μας  την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014 οι παρακάτω εκδηλώσεις:

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Γενικός σημαιοστολισμός των Δημοσίων, Περιφερειακών και Δημοτικών καταστημάτων, των ΝΠΔΔ, Τραπεζών, ΝΠΙΔ του νομού, από της 8ης πρωινής ώρας της 21ης Νοεμβρίου μέχρι και την Δύση του ηλίου της 21ης Νοεμβρίου 2014.

Φωταγώγηση όλων των Δημοσίων, Νομαρχιακών, Δημοτικών και Κοινοτικών καταστημάτων, καθώς και των καταστημάτων των ΝΠΔΔ, Τραπεζών και των ΝΠΙΔ, κατά τις βραδινές ώρες της 21ης Νοεμβρίου 2014.

Επίσημο Πρόγραμμα Εορτασμού

8:00 Επίσημη έπαρση της Σημαίας στο χώρο του Ηρώου της πόλης, με απόδοση τιμών.

10:30 Επίσημη δοξολογία στον Ιερό Καθεδρικό  Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου όπου θα προεξάρχει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων. Τέλος προσέλευσης επισήμων, 10:20 π.μ. Μετά  τη  δοξολογία, θα εκφωνηθεί μέσα στον Ιερό Ναό, ο πανηγυρικός  της Ημέρας από τον Δ/ντή του 2ου Επιτελικού Γραφείου της 29ης Ταξιαρχίας στο πλαίσιο της σημασίας που προσδίδεται στην ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων.

11:00 Κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της πόλης, από τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης, τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης, τον Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Κομοτηνής, τις στρατιωτικές αρχές, τον Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας ΑΜ-Θ, τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών ΑΜ-Θ. Στεφάνι θα καταθέσουν και οι εφεδροπολεμιστικές οργανώσεις. Στη συνέχεια θα τηρηθεί σιγή ενός λεπτού. Τιμές θα αποδώσει στρατιωτικό άγημα και η μουσική με μέριμνα του ΑΔΦΚ. Δύση Ηλίου Υποστολή της Σημαίας στον χώρο του Ηρώου της πόλης με την συμμετοχή της. Τελετάρχης θα είναι ο κ. Αθανάσιος Χριστοδουλάκης.

loading...

Σχετικά Άρθρα