Κοινωνία Τελευταία Νέα

ΕΔΕ διατάχθηκε το Νοσοκομείο για γιατρό ο οποίος αναμασά «την ίδια καραμέλα» από το 2011 μέχρι σήμερα

pasxoy nosokomeio

Το Δ.Σ. του Νοσοκομείου σε έκτακτη συνεδρίασή του που συνήλθε σήμερα 14/11/2014 στην οποία παρευρέθηκαν όλοι οι ιατροί του Νοσοκομείου (Διευθυντές Κλινικών – Τμημάτων κ.α.), ο Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου και η Πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων, προκειμένου να αξιολογήσουν τις ανυπόστατες αναφορές του ιατρού κ. Δ. Αδαμίδη (Διευθυντή Παιδιατρικής κλινικής Νοσοκομείου Ξάνθης) σε πρόσφατο συνέδριο,

καταδικάζει

την απαράδεκτη συμπεριφορά του συγκεκριμένου ιατρού η οποία ουδόλως ανταποκρίνεται στη σημερινή πραγματικότητα και απαξιώνει συλλήβδην το έργο των συναδέλφων του που εργάζονται με αυτοθυσία και φιλότιμο για την παροχή υψηλού επιπέδου Υπηρεσιών Υγείας προς τους πολίτες. Στην ως άνω σύσκεψη κλήθηκε να παραστεί ο κ. Αδαμίδης ο οποίος εκτάκτως απουσίαζε.

Το σύνολο του προσωπικού (ιατροί, διοικητικό και νοσηλευτικό προσωπικό) του Νοσοκομείου εξεπλάγη από τα αναφερθέντα στην ομιλία του εν λόγω ιατρού και τις καταδικάζουν ως ανυπόστατες, κακόβουλες και συκοφαντικές αφού δεν αφορούν τη σημερινή κατάσταση του Νοσοκομείου που λειτουργεί υποδειγματικά και αξιολογήθηκε το 2014 εντός των πέντε καλύτερων νοσηλευτικών ιδρυμάτων της κατηγορίας του.

Το Δ.Σ. για την αποκατάσταση της αλήθειας και για τη δικαίωση του έργου των εργαζομένων, ζητά την άμεση επίσκεψη στο Νοσοκομείο όλων των θεσμικών- οικονομικών και ελεγκτικών μηχανισμών, προκειμένου να αποκατασταθεί το κύρος του Νοσοκομείου και η συνέχιση της εμπιστοσύνης των πολιτών σε αυτό.

Στην Ε.Δ.Ε. που θα πραγματοποιηθεί είμαστε βέβαιοι ότι θα μπουν τα πράγματα στη θέση τους και θα αποδοθούν ευθύνες εκεί που πρέπει.

Το Δ.Σ. εξουσιοδότησε με απόφασή του ομόφωνα τον Διοικητή του Νοσοκομείου για οποιαδήποτε άλλη ενέργεια.

Για το Δ.Σ. του Νοσοκομείου

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΣΧΟΥ

Διοικητής

loading...

Σχετικά Άρθρα