Αθλητικά Τελευταία Νέα

Ο ΕΟΣ στο 22 ο Κύπελλο Ελλάδος Αγωνιστικής Αναρρίχησης Δυσκολίας «Αθ. Λευκαδίτης»

 eos anarixish (3) eos anarixish eos anarixish (1) eos anarixish (2)

Το Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2014, πραγματοποιήθηκε στον Βόλο το 22ο Κύπελλο Ελλάδος Αγωνιστικής Αναρρίχησης Δυσκολίας «Αθ. Λευκαδίτης». Τον Ε.Ο.Σ. Ξάνθης εκπροσώπησαν τα τρία αδέρφια, Μάνθος, Δανάη και Ιάσων Βαλσαμίδη.

Για άλλη μια φορά οι αθλητές μας γύρισαν με μετάλλια και επιτυχίες. Ο Μάνθος (15 χρόνων) κατέλαβε την 1η θέση στην κατηγορία Παμπαίδων. Η Δανάη (11 χρόνων) κατέλαβε την 10η θέση στην κατηγορία Προαγωνιστική Κοριτσιών Β. Ο Ιάσονας (7 χρόνων) που συμμετείχε για πρώτη φορά σε αγώνες, κατέλαβε την 3η θέση στην κατηγορία Προαγωνιστική Αγοριών Α.

Η αθλητική ομάδα του Ε.Ο.Σ. Ξάνθης μεγαλώνει από αγώνα σε αγώνα και σύντομα, στους επόμενους αγώνες, τον Νοέμβριο θα αγωνιστούν άλλοι 2-3 μικροί αθλητές.

Το φυτώριο του Ε.Ο.Σ. Ξάνθης, υπό την καθοδήγηση γυμναστή και προπονητή αναρρίχησης, συνεχώς μεγαλώνει και ελπίζουμε κάποια στιγμή η Ξάνθη να αποκτήσει αγωνιστικό αναρριχητικό πεδίο διεθνών προδιαγραφών, για την ανάληψη μεγάλων αγώνων ώστε και οι φίλαθλοι της Ξάνθης να γνωρίσουν την Αγωνιστική Αναρρίχηση αλλά και να χειροκροτήσουν τους αθλητές μας.

loading...

Σχετικά Άρθρα