Κοινωνία Τελευταία Νέα

Συνάντηση Δημάρχου με τον ζωγράφο Τριαντάφυλλο Ηλιάδη

triantafyllos iliadhs

Την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014,στο Δημαρχείο, ο κ. Τριαντάφυλλος Ηλιάδης, ζωγράφος, συνάντησε τον Δήμαρχο Ξάνθης κ. Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο. Ο κ. Τριαντάφυλλος Ηλιάδης, ζωγραφίζει με το στόμα, έχει βραβευθεί από την Ακαδημία Αθηνών, έχει πολλές διακρίσεις σε διεθνείς καλλιτεχνικούς διαγωνισμούς και πολλές εκθέσεις στο ενεργητικό του, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Είναι ένας άνθρωπος με ιδιαίτερα ισχυρή θέληση και φυσικά με θέληση για ζωή και δημιουργία, μια θέληση που νίκησε όλα τα εμπόδια και τον ανέδειξε σε ένα ζωγράφο με μοναδικά έργα. Από την ενασχόληση του αυτή, αντλεί αισιοδοξία και χαρά για τη ζωή, την οποία και αποτυπώνει με λαδομπογιές στα έργα του και μέσα από αυτά περνάει μήνυμα της δύναμης της θέλησης.

Ο Δήμος Ξάνθης, στηρίζει κάθε προσπάθεια των ατόμων με ιδιαίτερες ικανότητες, βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους διότι αποτελούν αναπόσπαστό κομμάτι της κοινωνίας. Αυτός που έχει θέληση, δημιουργεί, και δημιουργεί πάρα πολλά. Αυτό είναι η απόδειξη πως δεν υπάρχει τίποτα ακατόρθωτο.

Σχετικά Άρθρα