Μειονότητα Τελευταία Νέα

Εκπαιδευτικοί από την Ευρώπη στο σχολείο του Δροσερού

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC sxoleio drosero (1) sxoleio drosero (2) sxoleio drosero (3) sxoleio drosero (4) SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Το 20 ο Δημοτικό Σχολείο στο Δροσερό Ξάνθης υποδέχτηκε 19 Ευρωπαίους εκπαιδευτικούς στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος Comenius στο οποίο συμμετέχει. Ο τίτλος του προγράμματος είναι “The wonders of Solstice”  και συμμετέχουν σχολεία από 7 ευρωπαϊκές χώρες. Την Ξάνθη και το 20 ο Δημοτικό Σχολείο επισκέφτηκαν εκπαιδευτικοί από την Λετονία, Ιταλία, Πολωνία, Τουρκία και Ιρλανδία από 5 έως 10 Νοεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους επισκέφθηκαν το Δημοτικό Σχολείο στο Δροσερό, γνώρισαν τους μαθητές, την κουλτούρα και τη διαφορετικότητά τους  όπως επίσης και τη σκληρή δουλεία που πραγματοποιείται από τους εκπαιδευτικούς που εργάζονται στα Δημοτικά Σχολεία του Δροσερού.

Ταυτόχρονα γνώρισαν τις ομορφιές του τόπου μας, ήρθαν σε επαφή με την πολυπολιτισμικότητα της περιοχής μας, τις διαφορετικές γεύσεις , την κουλτούρα των κατοίκων και έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις για τις ομορφιές της Ξάνθης και τη φιλοξενία των κατοίκων της.

Σχετικά Άρθρα