Σήμερα το απόγευμα συνεδριάζει με πέντε θέματα το Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜΘ - Νέα, Ειδήσεις, Εκδηλώσεις στην Ξάνθη
Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Σήμερα το απόγευμα συνεδριάζει με πέντε θέματα το Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜΘ

perifereia amth

Ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ Κωνσταντίνος Αντωνιάδης καλεί τα μέλη του να προσέλθουν σε τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που θα γίνει σήμερα 24-11-2014 ημέρα Δευτέρα και ώρα 18.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης (Διοικητήριο) 1ος όροφος, Λεωφ. Δημοκρατίας 1, Κομοτηνή.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

1Συγκρότηση ομάδας εργασίας υποβολής προτάσεων για την διαμόρφωση ενδοπεριφερειακής καταναλωτικής συνείδησης. Εισηγητές: O Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Γεώργιος Παυλίδης και ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Α. Μ. Θ  κ. Κων/νος Αντωνιάδης.
2Συζήτηση για την αξιολόγηση των δομών των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης  Β΄ Βαθμού. Εισηγητής : Ο Προϊστάμενος της Γενικής Δ/νσης Εσωτερικής Λειτουργίας κ.  Αριστοτέλης Γκαράνης.
3Εγκριση τελικού κειμένου Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Εισηγητές: ο  Δ/ντης της Γενικής Διεύθυνσης Aναπτυξιακού   Προγραμματισμού Περιβάλλοντος και  Υποδομών κ. Κων/νος Καλούδης και  οι κ.κ Βασίλειος Πιτσινίγκος και Παναγιώτης Κουδουμάκης της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής  Αρχής.
4Συζήτηση και λήψη απόφασης για την μη υποβάθμιση του Τελωνείου Δράμας, Ξάνθης, Κομοτηνής και Ν. Ορεστιάδας από Α σε Β τάξη, στα πλαίσια της αναδιάρθρωσης της Τελωνειακής Υπηρεσίας”. Εισηγητής: O Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε  Ξάνθης κ. Κων/νος Ζαγναφέρης.
5Επικύρωση πρακτικού 14ης Συνεδρίασης έτους 2014 του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Εισηγητής: Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Kων/νος Αντωνιάδης.

 

Σχετικά Άρθρα