Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Άξιο τέκνο της Ξάνθης ο Τάσος Κοντογιαννίδης. Βράβευσε για δέκατη τρίτη χρονιά με δικά του χρήματα παιδιά από την Σταυρούπολη

kontogiannidis-partsalidou-25102014 kontogiannidis-sofronios-25102014 kontogiannidis-stayroupoli-25102014 kontogiannidis-zagnaferis-25102014

Απονεμήθηκαν πριν λίγες μέρες για δέκατη τρίτη συνεχή χρονιά, παρουσία των τοπικών αρχών, τα βραβεία στους πρωτεύσαντες και στους αριστεύσαντες μαθητές και μαθήτριες όλων των τάξεων του Γυμνασίου και Λυκείου Σταυρουπόλεως Ξάνθης, καθώς επίσης και στους εισαχθέντες στα ΑΕΙ και ΤΕΙ. Τα βραβεία ήταν χρηματικά, σε ορισμένoυς δόθηκαν και tablet και χορηγός τους είναι ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Τάσος Κοντογιαννίδης που βάζει χρήματα από την τσέπη του!!! Το ποσό που μοίρασε στα παιδιά ανέρχεται στα 6.000 ευρώ.

Χαιρετισμό απηύθυναν στους μαθητές, ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης, εκ μέρους του Μητροπολίτου Ξάνθης κ. Παντελεήμονα ο αρχιμανδρίτης αλλά και η αντιδήμαρχος Ξάνθης Δέσποινα Παρτσαλίδου που έδωσαν στα παιδιά συμβουλές και τους προέτρεψε να είναι επιμελείς.

Μίλησε τέλος ο χορηγός των βραβείων Τάσος Κοντογιαννίδης ο οποίος τόνισε ότι η απονομή των βραβείων έχει ως σκοπό την οικονομική ενίσχυση των αριστούχων και απόρων μαθητών και ως στόχο έχουν την καλλιέργεια πνεύματος ευγενούς αμίλλης μεταξύ τους, την απόκτηση γνώσεων, την πρόοδο και την προκοπή τους. Και αποτελεί πράγματι μεγάλη επιτυχία γα το Λύκειο Σταυρουπόλεως, αφού πέντε μαθητές και μαθήτριες εισήλθαν στα ΑΕΙ και τρείς στα ΤΕΙ.

Χρηματικά βραβεία πήραν: οι πρωτεύσαντες στο Γυμνάσιο, Θεόδωρος Παπαδόπουλος, Αναστασία Κουρτεσάκη- Κουτελίδου, Ειρήνη- Παναγιώτα Λημνιού, οι πρωτεύσαντες στο Λύκειο Χαρά Κεφαλά, Αντώνιος Μανωλιτζάς, και Εύα ΄Αραμπ καθώς και ολοι οι αριστεύσαντες: Νικολέτα Γενετίδου Θεόδωρος Ιωαννίδης, Απόστολος Καρασακαλίδης, Άννα Μαρία Λημνιού, Ειρήνη- Παναγιώτα Λημνιού, Σάββας Ισαακίδης- Αμερικάνος, Γεώργιος Καρασακαλίδης και Γεώργιος Παπαδόπουλος.

Επιτυχόντες στα ΑΕΙ: Αγγελίνα- Ραφαηλία Συμεωνιδου, Σοφία Πυργιώτη, Μαρία Γεωργοσοπούλου, Αρετη Γκουρετζή- Κυβρακίδου και Ιφιγένεια Μανωλιτζά. Και στα ΤΕΙ οι Χρυσούλα Κυνηγοπούλου,Γεώργιος Βαχτανγκίδης και Ελευθερια Μιχαλαριά.

Επίσης ο κ. Κοντογιαννίδης πρόσφερε το ποσό των 300 ευρώ στην Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης για την ενίσχυση του σπουδαίου φιλανθρωπικού έργου της.

Σχετικά Άρθρα