Μαυρομιχάλη 6 Τελευταία Νέα

Πρόταση του Γιώργου Μπατζακίδη για την καλύτερη οργάνωση του Δήμου Ξάνθης

mpatzakidhs

Καθώς τα προβλήματα στην «πόλη με τα χίλια χρώματα» δεν έπαψαν ποτέ να υπάρχουν και αν ορισμένοι, δήλωναν προεκλογικά, απίστευτο και πολλά υποσχόμενο ζήλο, για την διευθέτηση των κύριων αλλά και πολύ απλών προβλημάτων της πόλης μας, τώρα, μετά την εκλογή τους βλέπουμε τη γνωστή πλέον και πάγια τακτική, της απραξίας. Συζητώντας το μεσημέρι με τον καλό μου φίλο και οξυδερκή επιχειρηματία Ανδρέα Ιντζέ, για όλα αυτά τα προβλήματα που αν υπάρχει αληθινή διάθεση και όρεξη για δουλειά, είναι πολύ απλό και εύκολο να λυθούν τα περισσότερα και εξηγώ:

Θα σας δώσω αγαπητοί άρχοντες της πόλης μας, μια ιδέα που συζητήσαμε με τον φίλο μου Ανδρέα που θα αποτελέσει έναν πολύ απλό μηχανισμό άμεσο και αποτελεσματικό. Ο Δήμος της Ξάνθης εφόσον αδυνατεί να ελέγχει και να επιτηρεί όλη τη πόλη με τους δήθεν υπεύθυνους που τους έχει αναθέσει να προβάλει την εικόνα της πανέμορφης πόλης της Ξάνθης διευθετώντας τούτα εδώ όλα (σκουπίδια, παρατημένα αυτ/τα, αδέσποτα, πεταμένα αντικείμενα και ένα σωρό άλλα στραβά που δεν κοσμούν την πόλη μας ). Να καλέσει λοιπόν στο Δημαρχείο, το Σωματείο των Ταξί και να προτείνει στα πολύ φιλότιμα και αξιόλογα παιδιά Ταξιτζήδες μας, μια πολύ απλή αλλά σπουδαία συνεργασία.

Απ όπου περνούν, σοκάκια, στενά, δρόμους, μακρινές γειτονιές, απόμακρα μέρη, όλο το 24ωρο με μια ανοιχτή γραμμή σταθερή ή κινητή, να ενημερώνουν τον Δήμο για άμεση απομάκρυνση, αποκατάσταση, λύση του οποιουδήποτε προβλήματος, περνά από το δρομολόγιο τους, είναι τόσο απλό και εύκολο, το κάνουν ήδη σε πολλές άλλες πόλεις του πολιτισμένου κόσμου, διότι μια πόλη, η πόλη μας, η Ξάνθη, δεν ανήκει σε κανέναν Δήμαρχο και στις ορέξεις κανενός Δημοτικού συμβούλου πότε θα ¨δουλέψει¨και πότε όχι. Η πόλη ανήκει στους πολίτες της και τούτο πρέπει να το αντιληφθούν άπαντες…!!!

 

Υ.Γ. Θα σας παρακαλούσα θερμά, προτού σπεύσετε να σχολιάσετε την πρόταση μας, αντί ανέξοδων σχολίων και κακόπιστης κριτικής, να αντιπροτείνεται μια άλλη πρόταση, σας ευχαριστώ.

Γιώργος Μπατζακίδης πρόεδρος ΟΕΒΕ Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα