Κοινωνία Τελευταία Νέα

Συνεργασία του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με τον ΟΚΑΝΑ

dpth-panepistimio1

Σύμφωνα με ενημέρωση που έχουμε από την Πρυτανεία του Δ.Π.Θ. την ερχόμενη Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 10:00 στην Πρυτανεία του Δ.Π.Θ. ο Πρύτανης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης Καθηγητής κ. Αθανάσιος Καραμπίνης και ο Πρόεδρος Δ.Σ. του ΟΚΑΝΑ κ. Μιχαήλ Κατρίνης θα υπογράψουν προγραμματική συνεργασία του Πανεπιστημίου και του ΟΚΑΝΑ για την υλοποίηση κοινών στόχων, όπως:

Την υλοποίηση, ανάπτυξη προγραμμάτων και διεξαγωγή ερευνών που αφορούν στην πρόληψη, την κοινωνική και επαγγελματική επανένταξη των εξυπηρετούμενων από τον ΟΚΑΝΑ ατόμων της Θράκης και της ευρύτερης περιοχής.

Την ευαισθητοποίηση της πανεπιστημιακής κοινότητας και των κατοίκων της περιοχής της Θράκης για την πρόληψη από διάφορες εξαρτήσεις.

Την συνεργασία σε εκπαιδευτικά και μεταπτυχιακά προγράμματα για τους φοιτητές του Δ.Π.Θ. και τους εργαζόμενους του ΟΚΑΝΑ και των Κέντρων Πρόληψης.

Για την βελτιστοποίηση των αποτελεσμάτων των επιμέρους δράσεων συστήνεται Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης αποτελούμενη από εκπροσώπους του Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης του Δ.Π.Θ. και εκπροσώπους του ΟΚΑΝΑ.

Σχετικά Άρθρα