Lifestyle Τελευταία Νέα

Με μεγάλη επιτυχία για τη Σαμοθράκη έκλεισαν οι εκδηλώσεις «Η Δύναμη της Πίστης»

arsinoh de thrace (8) arsinoh de thrace arsinoh de thrace (1) arsinoh de thrace (2) arsinoh de thrace (3) arsinoh de thrace (4) arsinoh de thrace (5) arsinoh de thrace (6) arsinoh de thrace (7)

Το Στρογγυλό Τραπέζι του 5 ου Οικονομικού φόρουμ αποτέλεσε αφορμή για να ακουστούν σκέψεις για τη Σαμοθράκη και την ανάπτυξή της.  Η Σαμοθράκη μπορεί να έχει μία σημαντική θέση στον παγκόσμιο χάρτη των τεχνών, του τουρισμού και του πολιτισμού. Ευχαριστούμε όλους του ομιλητές που ήρθαν στη Σαμοθράκη για να μας τιμήσουν σε αυτό το συνέδριο, τον Dr. JosefAckermann, τον κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμαρχο Σαμοθράκης, κ. Θανάση Βίτσα και στον κ. Νίκο Δημοσθένους για τις ομιλίες και την υποστήριξη τους.

Αυτή η εκδήλωση δε θα μπορούσε πραγματοποιηθεί χωρίς τη συμβολή των:

Γιάννη Γλήνια, επιχειρηματία και πρόεδρο του Συλλόγου Επαγγελματιών Σαμοθράκης,

Στέλιο Κεχαγιόγλου, υπεύθυνο ΚΔΕΣ

Χριστόδουλο Τοψίδη, Πρόεδρο Επιμελητηρίου Έβρου

Σεραφείμ Τραχανή, φωτογράφο

Γιώτα Τηγανούρια και την παιδική χορωδία Σαμοθράκης

Μυρσίνη Λενούδια και τον παιδικό χορευτικό σύλλογο Σαμοθράκης

Ο Dr. JosefAckermann, δέχτηκε τιμητική διάκριση από το Δήμο Σαμοθράκης και από το Επιμελητήριο Έβρου και είναι πλέον ένας επίσημος διεθνής πρεσβευτής της Σαμοθράκης.

Στο καλλιτεχνικό μέρος της διοργάνωσης, οι «Νύμφες της Αρσινόης» γοήτευσαν τους προσκεκλημένους των εκδηλώσεων φορώντας τις μεταξωτές δημιουργίες της εταιρείας ArsinoedeThrace. Το FashionShowτης συλλογής ReadytoGoτης AdT, παρουσίασε η δημοσιογράφος, αρχαιολόγος και πρόεδρος των βραβείων GiuseppeSciacca, κ. Βίκυ Μπαφατάκη και η μουσικά η επίδειξη επενδύθηκε από τις συνθέσεις της σολίστ του ακορντεόν, κ. Ζωής Τηγανούρια. Στη διοργάνωση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος των βραβείων GiuseppeSciacca, BrunoLima, oσκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής, η πρόεδρος της actionaid κ. Αλεξάνδρα Μητσοτάκη και πολλοί επιχειρηματίες και εκπρόσωποι φορέων της περιοχής.

Σχετικά Άρθρα