Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Θραύση κάνουν και στους «επώνυμους» τα λαθραία τσιγάρα. Τηλεφωνικά οι παραγγελίες.

lathrai tsigara

Συνελήφθησαν στις 10-10-2014 το πρωί, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, δύο ημεδαποί, ηλικίας 57 και 49 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα. Η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει και έναν άγνωστο μέχρι στιγμής δράστη, ο οποίος κατηγορείται για το ίδιο αδίκημα.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες σχετικά με λαθρεμπόριο τσιγάρων από τους δύο δράστες, πραγματοποίησαν ενδελεχείς έρευνες, κατά τη διάρκεια των οποίων, εντόπισαν τους δύο ημεδαπούς να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο. Σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στο εσωτερικό του οχήματος, βρέθηκαν 334 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί και τα οποία όπως προέκυψε, προμηθεύτηκαν, λίγη ώρα νωρίτερα, από έναν άγνωστο μέχρι στιγμής δράστη, σε χωριό της Ροδόπης.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στις οικίες των δύο ημεδαπών, οι αστυνομικοί εντόπισαν ακόμη 100 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία επίσης δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί. Κατασχέθηκαν συνολικά 434 πακέτα τσιγάρων και ένα Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

loading...

Σχετικά Άρθρα