Αστυνομικά Τελευταία Νέα

Πλούσιο και το σημερινό αστυνομικό δελτίο

opla astynomiko

Σύλληψη δύο επιχειρηματιών για οφειλές προς το Δημόσιο

 

Συνελήφθησαν στις 8-10-2014 το πρωί, στην Ορεστιάδα Έβρου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 69 και 34 ετών, για οφειλές προς το Δημόσιο. Αναλυτικότερα:

Σε βάρος του 69χρονου, διευθύνοντος συμβούλου εταιρείας, έχουν βεβαιωθεί χρέη, που ανέρχονται σε 516.833,56 ευρώ.

Σε βάρος του 34χρονου, διευθύνοντος συμβούλου εταιρείας, έχουν βεβαιωθεί χρέη, ύψους 120.579,64 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας.

 

 

Σύλληψη δύο ανδρών για παραβάσεις του νόμου περί όπλων και ναρκωτικά

 

Συνελήφθησαν στις 7-10-2014 το μεσημέρι, στη Κομοτηνή και σε χωριό της Ροδόπης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, δύο ημεδαποί, ηλικίας 37 και 25 ετών, για παραβάσεις του νόμου περί όπλων, ενώ ο 37χρονος κατηγορείται επίσης για κατοχή ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες, πραγματοποίησαν ενδελεχείς έρευνες, κατά τη διάρκεια των οποίων, εντόπισαν στην κατοχή του 37χρονου τρία δισκία του φαρμακευτικού σκευάσματος XANAX, τα οποία και κατέσχεσαν.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στα σπίτια των δραστών, στην Κομοτηνή και σε χωριό της Ροδόπης, βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν:

1 πιστόλι κρότου αερίου

1 αυτοσχέδιο όπλο

39 αβολίδοτα φυσίγγια

1 γεμιστήρα

1 μαχαίρι, συνολικού μήκους 32 εκατοστών

3 δισκία του φαρμακευτικού σκευάσματος XANAX

Σημειώνεται ότι ο 37χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για παράνομη μεταφορά μη νόμιμου μετανάστη και παράβαση του νόμου περί όπλων. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής.

 

 

Εξιχνιάστηκαν 2 διαρρήξεις οχημάτων στην Κομοτηνή

 

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, δύο διαρρήξεις οχημάτων, που διαπράχθηκαν, στις 6-10-2014 τις πρωινές ώρες, στην πόλη της Κομοτηνής. Συνελήφθη στις 6-10-2014, το πρωί, στην Κομοτηνή, από τους παραπάνω αστυνομικούς, 40χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές, τετελεσμένη και σε απόπειρα.

Αναλυτικότερα, ο 40χρονος, στις 6-10-2014, τις πρωινές ώρες, στην Κομοτηνή, διέρρηξε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και αφαίρεσε από το εσωτερικό του ένα κινητό τηλέφωνο. Μετά από σχετική καταγγελία του περιστατικού, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν άμεσα αναζητήσεις, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον δράστη.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε επίσης ότι ο 40χρονος, λίγη ώρα νωρίτερα, διέρρηξε άλλο ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, χωρίς όμως να αφαιρέσει οτιδήποτε από αυτό. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε το αφαιρεθέν κινητό τηλέφωνο, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον δικαιούχο του. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Σχετικά Άρθρα