Αστυνομικά Τελευταία Νέα

Πλούσιο και σήμερα το αστυνομικό δελτίο

astynomia

Θανάσιμος τραυματισμός 58χρονου εργάτη στην Ορεστιάδα

 

Στις 2-10-2014 το πρωί, στην Ορεστιάδα, 58χρονος ημεδαπός, που εκτελούσε εργασίες μόνωσης σε οροφή κτιρίου, κατέπεσε από ύψος 10 περίπου μέτρων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Συνελήφθη ο 38χρονος (ημεδαπός) υπεύθυνος του συνεργείου, στο οποίο εργαζόταν ο 58χρονος, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ορεστιάδας.

 

 

Εξιχνίαση κλοπής δίκυκλης μοτοσικλέτας

 

Εξιχνιάστηκε ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας που είχε διαπραχθεί, το χρονικό διάστημα από 27-2-2014 έως 4-3-2014, στην πόλη της Καβάλας. Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός 30χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, διότι όπως προέκυψε από τις έρευνες, το παραπάνω χρονικό διάστημα, αφαίρεσε από την Καβάλα μία δίκυκλη μοτοσικλέτα.

Στο πλαίσιο το ερευνών, εντοπίσθηκε η δίκυκλη μοτοσικλέτα, η οποία κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της. Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

 

 

Εξιχνίαση κλοπής σε βάρος ηλικιωμένης σε χωριό της Καβάλας. Συνελήφθη 17χρονος

 

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, κλοπή σε βάρος ηλικιωμένης, που διαπράχθηκε, στις 4-10-2014 το μεσημέρι, σε χωριό της Καβάλας.

Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη άμεσα, στις 4-10-2014 το μεσημέρι, στη Νέα Καρυά Καβάλας, από τους παραπάνω αστυνομικούς, 17χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή.

Ειδικότερα, ο δράστης, οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μετέβη στο Στεγνό Καβάλας, όπου με το πρόσχημα πώλησης φρούτων, εισήλθε στην οικία  89χρονης ημεδαπής και με τη μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσε από το πορτοφόλι της το χρηματικό ποσό των 310 ευρώ. Ακολούθως επιβιβάστηκε στο όχημα και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μετά την καταγγελία του περιστατικού, υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν τον 17χρονο. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό, το οποίο αποδόθηκε στην 89χρονη. Κατασχέθηκε επίσης ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 17χρονου θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Χρυσούπολης.

Σχετικά Άρθρα