Έβρος Τελευταία Νέα

Πατέρας και γιος έπιασαν στα πράσα τον κλέφτη του αυτοκινήτου τους και τον έκαναν «μαύρο» στο ξύλο

astynomia sylhpsh

Συνελήφθη στις 17-10-2014 το μεσημέρι, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, 26χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία. Ειδικότερα, ο 26χρονος, την προηγούμενη το μεσημέρι, αφαίρεσε από το εσωτερικό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, 2 ζευγάρια γυαλιά ηλίου, 1 κολόνια και 1 άδεια ικανότητας οδήγησης. Η πράξη του έγινε αντιληπτή από τον 41χρονο ιδιοκτήτη του οχήματος, ο οποίος προσπάθησε να τον ακινητοποιήσει, πλην όμως ο δράστης τον απείλησε με μαχαίρι και τράπηκε πεζός σε φυγή.

Στη συνέχεια, ο 41χρονος μαζί με τον 15χρονο υιό του και περίοικους, ακολούθησαν τον 26χρονο και λίγο πιο κάτω, κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν. Ακολούθως,  ο δράστης απείλησε εκ νέου τον 41χρονο και τον 15χρονο με το μαχαίρι και άσκησε σωματική βία στον 15χρονο, προκειμένου να διαφύγει, χωρίς όμως να τα καταφέρει, καθόσον συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς.

Όλα τα αφαιρεθέντα αντικείμενα εκτός από την άδεια ικανότητας οδήγησης ανευρέθηκαν, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Στην κατοχή του δράστη, βρέθηκε επίσης και κατασχέθηκε το παραπάνω μαχαίρι, συνολικού μήκους 16 εκατοστών. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Σχετικά Άρθρα