Ροδόπη Τελευταία Νέα

Ερασιτέχνες κλέφτες… φόρτωσαν σε κάρο τα κλοπιμαία… και προσπάθησαν να διαφύγουν…

karo kloph

Εξιχνιάσθηκε, ύστερα από έρευνες του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, ληστεία σε βάρος 53χρονου ημεδαπού, που διαπράχθηκε, την 4-10-2014 το πρωί, σε αγρόκτημα στη Ροδόπη. Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός 23χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία. Η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει και έναν άγνωστο μέχρι στιγμής δράστη τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη.

Αναλυτικότερα, ο 23χρονος με τον συνεργό του, μετέβησαν με ζωήλατο όχημα σε αγρόκτημα, προκειμένου να αφαιρέσουν διάφορα γεωργικά εργαλεία- μηχανήματα. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους σε αυτό, προσήλθε με το όχημά του ο 53χρονος ιδιοκτήτης του αγροκτήματος.

Μόλις οι δράστες αντιλήφθηκαν την παρουσία του, o 23χρονος προσέγγισε το όχημα, στο εσωτερικό του οποίου βρισκόταν ο 53χρονος και έσπασε με σιδερένια ράβδο το τζάμι της πόρτας του οδηγού, θέτοντας με αυτόν τον τρόπο σε κίνδυνο τη ζωή του 53χρονου. Στη συνέχεια ο 53χρονος αποχώρησε με το όχημά του από το αγρόκτημα, ενώ οι δύο δράστες διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση έχοντας αφαιρέσει 20 σιδερένιους σωλήνες, 2 μπαταρίες και 1 βενζινοκίνητο μοτέρ.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Σχετικά Άρθρα