Πολιτισμός Τελευταία Νέα

Έκθεση με θέμα τον Ελ Γκρέκο- Δομίνικο Θεοτοκόπουλο και παρουσίαση βιβλίου στην πόλη μας

 el greko o diogmos

Δυο συνεργασίες μεταξύ του Δικτύου Λόγου και Πράξης και του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης λαμβάνουν χώρα σήμερα και την Δευτέρα. Αναλυτικά.

1. ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ- ΔΟΜΗΝΙΚΟΣ ΘΕΟΤΟΚΟΠΟΥΛΟΣ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ

Η Ξάνθη συμμετέχει στον παγκόσμιο εορτασμό. Αφιέρωμα στον Ελ Γκρέκο- Το μεγάλο Έλληνα δημιουργό. Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014- ώρα 7 το απόγευμα, στη δημοτική Πινακοθήκη «Χρήστος Παυλίδης». Έκθεση Αντιγράφων έργων του Ελ Γκρέκο – Δομήνικου Θεοτοκόπουλου. Εισήγηση Θαν. Μουσόπουλου «Νεοέλληνες Λογοτέχνες μιλούν για τον Ελ Γκρέκο». Ομιλία Κρυωνά Σεργκενλίδη «Ζωή και έργο Δομήνικου Θεοτοκόπουλου». Η Έκθεση θα παραμένει ανοιχτή από τις 3 έως τις 9 Νοεμβρίου 2014.

2 .Παρουσίαση του βιβλίου «Ανάσες και Σκιές της Παλιάς Ξάνθης»

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014, ώρα 7.30 μμ. Στο Καφέ Μαριπόζα της Βιργινίας Δαλάτση στον Πεζόδρομο της Εθνικής. Οι συντελεστές του βιβλίου θα παρουσιάσουν την έκδοση. – Ο Μπάμπης Κούκος και ο Αντώνης Μουσαδές θα πλαισιώσουν την εκδήλωση με τη μουσική τους. 10 αντίτυπα του βιβλίου «Ανάσες και Σκιές » Θα κληρωθούν στους παρισταμένους. Μπύρα Βεργίνα θα προσφερθεί δωρεάν. Μια εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους με ελεύθερη είσοδο. Χορηγός: Φροντιστήριο Ηρακλής Ζωγράφος. Χορηγός Επικοινωνίας: Όμορφη Πόλης- Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης.

Σχετικά Άρθρα