Επιστολές Τελευταία Νέα

Νέοεκλεγμένη πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ξάνθης ευχαριστεί όσους την ψήφισαν

giatros syntagografish

Ευχαριστώ ολόψυχα όλες και όλους τους συναδέλφους που με στήριξαν στις εκλογές της 12ης Οκτωβρίου 2014 και με αναδείξανε 1 η σε ψήφους στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, δεδομένου ότι συμμετείχα για πρώτη φορά σ αυτές ως υποψήφια. Σε όσες και όσους δεν με ψήφισαν τους ευχαριστώ επίσης για την ενεργή συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία , αναδεικνύοντας τις εκλογές αυτές αντιπροσωπευτικές της βούλησης του εκλογικού σώματος.

Υπόσχομαι ότι μέσα από την θέση μου στο ΔΣ του ΙΣΞ θα αγωνιστώ για τα δικαιώματα του ιατρικού χώρου χωρίς προκαταλήψεις και αποκλεισμούς, έτσι ώστε με τις αποφάσεις του ΔΣ να προασπίζονται τα δικαιώματα των μελών του με δίκαιο και αξιοκρατικό τρόπο.

Τέλος, θέλω να επισημάνω ότι συμμετέχοντας για πρώτη φορά στις εκλογές του ΙΣΞ ως υποψήφια , διαπίστωσα την απόλυτη τήρηση των δημοκρατικών διαδικασιών και την αμεροληψία , τονίζοντας μάλιστα ότι υπήρξε για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια αθρόα συμμετοχή των συναδέλφων για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος, περιορίζοντας την αποχή συγκριτικά στο ελάχιστο.

Με εκτίμηση

Δέσποινα Σταμπουλή

Σχετικά Άρθρα