Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Να γίνει ενδελεχής έλεγχος στα οικονομικά των Δήμων και των επιχειρήσεων και να κοινοποιηθούν τα αποτελέσματα στην κοινωνία της Ξάνθης

dimarhopoulos mixogloy

Συνελήφθη χθες (12-9-2014) το απόγευμα, στη Δράμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, 50χρονη ημεδαπή, κατηγορούμενη για υπεξαίρεση και ψευδή ανώμοτη κατάθεση.

Αναλυτικότερα, μετά από καταγγελία μέλους του διοικητικού συμβουλίου ιδρύματος, για κλοπή χρημάτων από το χρηματοκιβώτιο παραρτήματος του ιδρύματος με έδρα τη Δράμα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν ενδελεχείς έρευνες.

Κατά την διάρκεια αυτών, προέκυψε ότι, η 50χρονη, οικονομική διαχειρίστρια του παραρτήματος, το τελευταίο 9μηνό, υπεξαίρεσε τμηματικά, από το χρηματοκιβώτιο του παραρτήματος, το χρηματικό ποσό των 170.000 ευρώ περίπου.

Εξεταζόμενη η δράστιδα, για να αποπροσανατολίσει τις έρευνες, αρχικά απέκρυψε την αλήθεια, δηλώνοντας ότι δεν γνωρίζει την τύχη των χρημάτων, ενώ στη συνέχεια ομολόγησε την πράξη της.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της θα υποβληθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας. (Μετά το παραπάνω περιστατικό, η εφημερίδα μας προτείνει στους νέους Δημάρχους να πραγματοποιήσουν ενδελεχείς ελέγχους στα οικονομικά των Δήμων τους καθώς και των επιχειρήσεών τους και να κοινοποιηθούν τα αποτελέσματα στην κοινωνία της Ξάνθης εντός των επόμενων μηνών!!!).

Σχετικά Άρθρα