Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Μέσα από το ψηφιακό Κανάλι 6 η ομιλία του Τσίπρα στην ΔΕΘ

Tsipras

Σύμφωνα με την νομαρχιακή επιτροπή του Σύριζα Ξάνθης «η κυβέρνηση χτες προχώρησε σε ένα ακόμα αντιδημοκρατικό ολίσθημα με τον πρωθυπουργό να διατάζει την απαγόρευση μετάδοσης από το μόρφωμα της ΝΕΡΙΤ, της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα από το Βελλίδειο. Είναι η πρώτη φορά που απαγορεύεται η μετάδοση της ομιλίας του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης από την ΔΕΘ.

Ο φόβος τους και ο πανικός τους πια δεν κρύβονται. Κάθε τους κίνηση, τους φέρνει πιο κοντά στην κατάρρευση. Το νέο κρούσμα ακραίας λογοκρισίας σε βάρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν μπορεί να μείνει αναπάντητο.

Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα παρά τις απαγορεύσεις πρέπει να φτάσει σε όσο το δυνατόν πιο πολλούς συμπολίτες μας. Ήδη έχουμε εξασφαλίσει την μετάδοσή της μέσω του διαδικτύου μέσα από τις ιστοσελίδες left.gr, stokokkino.gr και avgi.gr ενώ επιδιώκουμε να εξασφαλιστεί η μετάδοση και από κάποια τηλεοπτικά μέσα, όπως το kanali 6 της Ξάνθης.

Η λογοκρισία δεν θα περάσει, το δίκιο δεν φιμώνεται και ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας για την νέα αντιδημοκρατική εκτροπή. Καλούμε όλους τους πολίτες να δουν και να ακούσουν  τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τον αυριανό πρωθυπουργό της χώρας, στο βήμα της Θεσσαλονίκης, όπου θα παρουσιάσει τις άμεσες οικονομικές δεσμεύσεις του κυβερνητικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ. Το νέο αντιδημοκρατικό ατόπημα της κυβέρνησης δεν μπορεί να περάσει έτσι.

Το τέλος τους πλησιάζει».

Σχετικά Άρθρα